6. Antalya Turizm Fuarı başladı

Bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Antalya Turizm Fuarı başladı. Fuar alanında açılan Kemer standı ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

 

Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemer standında, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Bilici, Cansın Efir, Mehmet Akın, Mustafa Çelik, Ali Akar, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı Volkan Yorulmaz, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Dinçer Sarıkaya, Kemer Turizmci ve İş İnsanları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez, Olympos Teleferik Satış ve Pazarlama Müdürü Haydar Culfa, ATSO Kemer Temsilcisi Mehmet Çokseyrek, otel yöneticileri tanıtım faaliyetleriyle ilgili bilgi aldı.

 

ANFAŞ Fuar Merkezi’nde düzenlenen Antalya Turizm Fuarı’na, 60 ülkeden 2 binden fazla seyahat acente yetkilisinin katılması bekleniyor.

 

BAŞKAN TOPALOĞLU’NDAN İKİLİ GÖRÜŞMELER

 

Kemer tanıtımına her anlamda katkı koymaya devam eden Belediye Başkanı Topaloğlu, fuar alanında açılan diğer stantları gezerek ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

 

Başkan Topaloğlu, yaptığı görüşmelerde, Kemer hakkında bilgiler vererek, yerli ve yabancı misafirleri Kemer’e davet etti.

 

Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, yaptığı açıklamada, en önemli tanıtım faaliyetlerinin başında fuarlar geldiğini belirterek, “Kemer fuar konusunda çok tecrübeli bir bölge. Bu sene Kemer Kaymakamlığı’nın önderliğinde kurduğumuz Turizm Komitesi ile tüm paydaşları bir arada görebileceğimiz bir destinasyon olarak stant oluşturduk. Kemer standı, fuarda dikkat çeken bir stant oldu. Emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ediyorum. Turizm Komitesi’ndeki amacımız, turizmdeki pastayı çok bölmeden ve talan etmeden büyüterek Kemer’i faydalı bir konuma çıkarmak. Fuarlarda da bölgemizi birlik içinde tanıtmak istiyoruz. Bugün gece kulüplerinden otel temsilcilerine, küçük ölçekli oteller ve kafeler olmak üzere her kesimin bir temsilcisi burada. Birlik ve beraberlik görüntüsü veriyoruz. Kemer zaten bu şekilde büyüyecek bir bölge. Umarım fuarda faydalı iş birlikleri kurulur. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise birlik ve beraberlik olduğu zaman her şeyin daha güzel olduğuna işaret ederek, “Buradaki işin başında Sayın Kemer Kaymakamımız Ahmet Solmaz yer alıyor. Herkes taşın altına elini soktu ve güzle bir stant oldu. En önemli işimiz tanıtım. Başka şansımız yok. Elimizdeki tüm imkanları kullanarak Kemer’imizi tanıtacağız. Başta Kemer Kaymakamımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

KETAV Başkanı Volkan Yorulmaz da Antalya Turizm Fuarı’nın çok önemli olduğuna değinerek şunları kaydetti:

 

“Geldiğimiz nokta çok sevindirici. Ciddi bir katılım var. Şehir için de çok önemli. Yurt içi ve yurt dışından tüm tur operatörü temsilcileri burada buluşuyor. Antalya turizmi için önemli bir değer. Biz de bunun bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyuz.”

 

Öte yandan deniz kızı konsepti ile dansçı kızların olması Kemer standına olan ilgiyi oldukça artırdı.

 

Fuar 25 Ekim Cuma günü sona erecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı