DOLAR 32,4342 0.23%
EURO 35,0504 -0.17%
ALTIN 2.325,100,24
BITCOIN 23002172,02%
Gaziantep
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Adonis zaman ve maliyet unsurlarını müşterileri adına yöneterek sorunsuz teslimat sağlıyor
  • Atar Haber
  • Magazin
  • Adonis zaman ve maliyet unsurlarını müşterileri adına yöneterek sorunsuz teslimat sağlıyor
32 okunma

Adonis zaman ve maliyet unsurlarını müşterileri adına yöneterek sorunsuz teslimat sağlıyor

ABONE OL
17 Ocak 2023 08:11
Adonis zaman ve maliyet unsurlarını müşterileri adına yöneterek sorunsuz teslimat sağlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yüzde 100 yerli sermaye ile Türkiye’de endüstriyel temizlik ve hijyen çözümleri sektörünün öncüsü olan Adonis’in Proje ve Operasyon Grup Müdürü M. Emre Cilasin, “Müşterilerimiz adına zaman ve maliyet faktörlerini en iyi şekilde yöneterek, 5 bini aşkın son kullanıcı noktasına ürünlerimizin sorunsuz teslimatını sağlıyoruz” diyor. Kâğıt grubu ürünleri ve aparatlarından ambalaj grubu ürünlerine, temizlik kimyasallarından sarf malzemelere kadar binlerce ürünün tedariğinde faaliyet gösteren Adonis, hastanelere, otellere, alışveriş merkezlerine, iş merkezlerine, okullara, fabrikalara, restoran ve kafelere kadar birçok noktaya ürün tedariği sağlıyor.

Bilkent Holding Kurumsal Hizmet Grubu, Tepe Kurumsal Çözümler markalarından biri olan Adonis Endüstriyel Temizlik Ürünleri A.Ş. temizlik malzemeleri, gıda, sarf malzeme, medikal ve hijyen ürünleri gibi ürünleri zaman ve maliyet faktörlerini en iyi şekilde yöneterek müşterilerine ulaştırıyor. Adonis Endüstriyel Temizlik Ürünleri A.Ş. Proje ve Operasyon Grup Müdürü M. Emre Cilasin “Çalıştığımız projelerin her bir ayrı şubesine teslimatı Adonis olarak kendimiz gerçekleştiriyoruz. Geniş ürün portföyümüzle zaman ve maliyet unsurlarını müşterilerimiz adına yöneterek 5 bini aşkın son kullanıcı noktasına sorunsuz teslimat sağlıyoruz” diyor.

Dağıtım ve operasyon süreçleri İstanbul, Ankara ve Antalya’dan yürütülüyor

Fotoselli kâğıt havlu, her tip WC kâğıdı gibi kâğıt grubu ürünleri ve aparatları; streç filmler, kürdan, pipet gibi ambalaj grubu ürünleri; farklı amaca yönelik çöp torbası ürünleri; tuvalet banyo, mutfak hijyeni ürünleri gibi temizlik kimyasalları; mop, paspas, temizlik bezleri gibi sarf malzemeler; eldiven, önlük gibi medikal grubu ürünleri tedariğinde faaliyet gösteren Adonis, tedarik zincirinin tam ortasında, markalı ürünler ya da distribütörü olduğu markalardan tedariği yapıp iş ortaklarının taleplerine istinaden dağıtım ve operasyon sürecini İstanbul, Ankara ve Antalya bölge müdürlükleri üzerinden yürütüyor. 

“Hedefimiz temiz ortamlar ve ihtiyaca yönelik çözümler sunmaya devam etmek”

Ürün tedariği sağladıkları yerler arasında hastaneler, oteller, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, okullar, fabrikalar, spor merkezleri, tesis yönetim şirketleri, restoran ve kafelerin yer aldığını söyleyen Adonis Endüstriyel Temizlik Ürünleri A.Ş. Proje ve Operasyon Grup Müdürü M. Emre Cilasin, satış sonrası sundukları hizmetlerle de sürdürülebilir bir ticari ilişkiyi önemsediklerini belirterek şunları söylüyor:

“Adonis olarak kâğıt grubu ürünleri ve aparatları, ambalaj grubu ürünleri, temizlik kimyasalları, sarf malzemeler, medikal grubu ürünlere kadar binlerce ürünün tedariğinde faaliyet gösteriyoruz. Firma olarak sürdürülebilir bir ticari ilişkiyi çok önemsiyoruz. Bunun için ihtiyaçları düşünerek bu konudaki gerekli adımları atıyoruz. Örneğin, bünyemizde yer alan profesyonel eğitmen kadromuzla house keeping ve ihtiyaca yönelik diğer personellere yerinde uygulamalı ürün eğitimleri veriyoruz. Diğer personellere verilen ürün eğitimleri, ürünlerin kullanımındaki verimliliği ve ürünlerin daha ekonomik kullanımı için çok önemli rol oynuyor. Ayrıca Müşteri Hizmetleri Danışma Hattımızla müşterilerimizin taleplerini anında değerlendirerek, çözümler üretiyoruz. Adonis olarak hedefimiz temas ettiğimiz, tüm işletmelerde profesyonelliğimizi paylaşarak daha temiz ortamlar ve ihtiyaca yönelik çözümler sunmaya devam etmek.”

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ