DOLAR 32,3326 0.24%
EURO 35,0875 -0.13%
ALTIN 2.297,120,88
BITCOIN 22843340,81%
Gaziantep
14°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Akbank UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı Başlıyor!
  • Atar Haber
  • Teknoloji
  • Akbank UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı Başlıyor!
117 okunma

Akbank UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı Başlıyor!

ABONE OL
9 Mayıs 2022 07:20
Akbank UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı Başlıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

UniChallengeİki Yıl Aradan Sonra Gençlerİle Tekrar “Yüz Yüze” Buluşuyor

 

Akbank UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı Başlıyor!

 

IAB tarafından Boğaziçi Üniversitesi’nin desteğiyle ilk kez 2015 yılında düzenlenen ve son5yıldır Akbank’ın ana sponsorluğunda gerçekleşenAkbank UniChallenge+Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı,pandemi nedeniyle online olarak düzenlenen iki yılınardından bu yıl tekrar fiziksel olarak gerçekleşecek.

 

13-24 Haziran tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs’te gerçekleşecek eğitime üniversitelerin 3. ve 4. sınıflarında okuyan ve yeni mezun olmuş öğrenciler katılabilecek.Dijital reklamcılık endüstrisi kariyer fırsatlarının keşfedileceği Akbank UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı’nda; katılımcılar eğitim süresince, dijital dünyayı daha yakından tanırken başarılı markaların öykülerini ajans ve reklamverenlerden dinleme şansıbulacaklar. Aynı zamanda dünyada yaşanan gelişmelerin sektöre olan etkilerini de yakından öğrenme fırsatı yakalayacaklar.Katılımcılar Akbank tarafından belirlenecek konu kapsamında 5’er kişilik gruplar halinde mentorlarıyla birlikte proje geliştirecekler.

 

2018 yılından beri Akbank’ın ana sponsorluğuyla gerçekleşen UniChallenge+, 8. senesinde Akbank’ın bu yıl hayata geçirdiği ve gençlere, geleceğin yetkinliklerini kazandırmak üzere farklı alanlarda eğitimler sunan Akbank Gençlik Akademisi desteğiyle gençlerle buluşacak. Katılımcılar aynı zamanda Akbank Sanat’ın düzenlediği bazı etkinliklere de katılım şansı elde edecek.

 

Son Başvuru Tarihi 22 Mayıs

Dijital pazarlama iletişiminin ve reklamcılığın deneyimleneceği program için son başvuru tarihi 22 Mayıs. İki haftalık eğitim sonunda Akbank tarafından verilecek briefe yönelik hazırlanacak katılımcı sunumları sonrasında ilk 3 grup arasında yer alan katılımcılar IAB üyesi firmalarda staj imkanlarından da yararlanabilecek.

 

UniChallenge’a ilk 7 yılında toplam 2718 başvuru yapıldı. Başvuruların 1564’ü İstanbul dışından gelirken başvurular 75 şehir ve 162 üniversiteye yayıldı. 

 

IAB ve Akbank bu yıl da üniversitelileri UniChallenge’a başvurarak Dijital ile buluşturmaya davet ediyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ