Başkan Taşyasan’dan 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü ziyareti

Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla ilçemizdeki yaşayan yaşlı vatandaşları ziyaret ederek, günlerini kutladı. 

 

BAŞKAN TAŞYASAN YAŞLILARIMIZI UNUTMADI
Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle ilçemizdeki yaşlı vatandaşları ziyaret etti. İlk olarak Beyazköy’de yaşayan torunun torununu gören 101 yaşındaki Yakup Özkan’ı ziyaret eden Başkan Abdül Taşyasan, ardından Edirköy Muhtarı Ahmet Çetin ile birlikte annesi Ürfet Çetin’i ziyaret etti. Başkan Taşyasan ziyaretlerine Selvi’de Bedriye Burhan, Göçerler’de Sebile Çelebi, Çukuryurt’ta Akif Arslantaş ve Mehmet Altun, Ayaspaşa Mahallesi’nde Cumhuriyet Halk Partisi Saray İlçe Başkanı Erol Gürler’in babası Ali Gürler, Büyükyoncalı’da Nezahat Çakmaklı, Sevim Cambaz, Emine Avcı, Hatice Çakıroğlu ve Kadri Aksoy’u, Küçükyoncalı’da Güllü Şayan’ı, Yeni Mahalle’de Nigar Gonce ve Huriye Çağıl ile devam etti.  Ziyarete Saray Belediye Meclis Üyeleri Özlem Dönmez, Şener Günaydı, Bilhan Meriç, Edirköy Muhtarı Ahmet Yeni, Göçerler Muhtarı İzzet Künteci ve Küçükyoncalı Muhtarı İrfan Gündüz de eşlik etti.
BAŞKAN TAŞYASAN: “YAŞLILARIMIZ BİZİM HER ŞEYİMİZ”
Ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, “Yaşlılarımız bizim her şeyimiz, başımızın tacı. Bizler de emekleri büyük. Tüm kıymetli büyüklerimizin ellerinden öper; sağlıklı, huzurlu uzun ömürler dilerim” dedi.
Ziyaretlerden memnuniyet duyduğunu belirten yaşlı vatandaşlar da Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan’a teşekkürlerini iletti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı