DOLAR 32,3361 0.16%
EURO 35,1787 -0.04%
ALTIN 2.241,55-0,07
BITCOIN 2092507-5,24%
Gaziantep

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Battlefield 2042 5. Sezon: New Dawn Oynanış Fragmanı Yayınlandı
58 okunma

Battlefield 2042 5. Sezon: New Dawn Oynanış Fragmanı Yayınlandı

ABONE OL
26 Mayıs 2023 17:00
Battlefield 2042 5. Sezon: New Dawn Oynanış Fragmanı Yayınlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Battlefield 4’ten ilham alan yeniliklerle, Battlefield 2042’nin yeni sezonu New Dawn, Reclaimed haritasının yanında takım oyununu güçlendiren birçok güncelleme ile birlikte geliyor.

Electronic Arts tarafından yayınlanan ve 7 Haziran 2023’te sunulacak olan Battlefield 2042’nin 5. sezon güncellemesi New Dawn, oyuna yepyeni bir harita, yeni silahlar, ekipmanlar ve 100 yeni Battle Pass aşaması getiriyor. Temel yenilikler ve eklentilerin tümü, Battlefield 2024 Battle Pass’inin* bedava kısmında ücretsiz olarak tüm oyunculara sunulacak. Ek kozmetik ekipmanlar ise Battle Pass’in Premium sürümünde yer alacak. Özel bir hediye olarak, 1. yıl Battle Pass sahipleri bir Epic kostüm ve 5. sezonun ilk iki haftasında geçerli olacak bir tecrübe artırımına sahip olacak.

EA ve DICE imzalı Battlefield 2042 5. Sezon: New Dawn Oynanış Fragmanını izlemek için buraya tıklayın.

5. sezonda savaş, Battlefield 4’ten ilham alan yeni Reclaimed haritasıyla Çekya’ya taşınıyor. Savaşın izlerini taşıyan ve doğanın kontrolsüz büyümesine ev sahipliği yapan, terk edilmiş bir endüstriyel tesiste gerçekleşecek çatışmalarda takım oyunu ön planda olacak. Raydan çıkan tren Çarpışma Alanı (Crash Site) araç savaşına izin verirken, İniş Bölgesi (Landing Zone) adındaki orman alanı yakın mesafeli çatışmaya ve ağaçlar yok edildiğinde yeni görüş hatlarının açılmasına olanak tanıyacak. Bunlara ek olarak, Abandoned Turbine ve Military Warehouse ismindeki mekanlar dikey oynanışa ve siper kontrolü sağlayarak farklı türde çatışmalara girilmesine izin verecek.

Yeni silahlar ve Battlefield 4 hayranlarının favorileri de 5. Sezon kadrosunda yer alıyor; üstelik hepsi yeni bir görünüm ve sese sahip! Yüksek hassasiyetli XCE Bar tüfeğinin genişletilmiş eklenti kapasitesi, oyuncuların çeşitli mesafelerde avantajlı konuma geçmek için eklenti seçenekleri arasında geçiş yapmasına izin verirken, eski Battlefield 4 favorilerinden GWE-46, orta menzilli çatışmalarda yüksek stabilite sunuyor. Oyuncular ayrıca yakın mesafeden ağır hasar vermek için BFP.50 el topunu veya yeni Reclaimed haritasında, All Out Warfare modlarında kullanılabilen uçaksavar silahı Phalanx CIWS’yi de deneyimleme şansına sahip olacaklar. Bu silahların yanında, Spring El Bombası, Tanksavar El Bombası ve Mini El Bombası, farklı engellerin ve mücadelelerin üstesinden gelmeniz için gereken ateş gücünü sağlayacak ek silahlar arasında yer alıyor.

Tüm bu içeriğe ek olarak yeni sezonda, oyuncuların takımlarını yönetmelerine olanak tanıyan yeni bir Takım Yönetim sistemi, savaş alanındaki rolleri daha iyi tanımlayacak olan bir araç yükleme güncellemesi ve yenilenmiş Vault silahları da dahil olmak üzere birçok irili ufaklı güncelleme de yer alacak.

5. sezonun ilerleyen vakitlerinde, Battlefield 2042’nin çıkışında yer alan Hourglass haritasının yenilenmiş versiyonu da oyunculara sunulacak. Otoyolun altında yeni bir rota içeren bu harita görev yerleri arasındaki mesafeyi azaltarak daha iyi siper alınmasına ve savaşların daha eğlenceli geçmesine olanak tanıyacak.

Battlefield 2042’nin yeni sezonu, New Dawn hakkında daha fazla bilgi almak için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

Battlefield 2042 sürümleri, şimdiki nesil satın alımlar için Çifte Fırsat, EA Play ve EA Play Pro abonelik teklifleri ve oyunla ilgili diğer tüm ayrıntılar hakkında daha fazla bilgi için Battlefield 2042’nin web sitesini ziyaret edebilir ve oyunu YouTube, Twitter veya Instagram’da takip edebilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ