DOLAR 32,3504 0.29%
EURO 35,1186 -0.07%
ALTIN 2.309,691,44
BITCOIN %
Gaziantep
14°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Binance ve Ledger Ortaklığı İle Kredi Kartıyla 80’den Fazla Kripto Para Satın Alınabilecek
  • Atar Haber
  • Teknoloji
  • Binance ve Ledger Ortaklığı İle Kredi Kartıyla 80’den Fazla Kripto Para Satın Alınabilecek
132 okunma

Binance ve Ledger Ortaklığı İle Kredi Kartıyla 80’den Fazla Kripto Para Satın Alınabilecek

ABONE OL
4 Kasım 2022 08:40
Binance ve Ledger Ortaklığı İle Kredi Kartıyla 80’den Fazla Kripto Para Satın Alınabilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BINANCE VE LEDGER ARASINDAKİ İŞ BİRLİĞİYLE KRİPTO PARA ALIMLARI DAHA GÜVENLİ VE ERİŞİLEBİLİR HALE GELİYOR

 

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ile donanım cüzdanı Ledger büyük bir iş birliğine imza attı. Bu iş birliğiyle beraber kullanıcılar, Ledger Live üzerinden 80’den fazla kripto parayı kredi kartıyla kolayca satın alabilecek ve portföyünü birden çok blok zincirinde tam sahiplik ve güvenlik ile genişletebilecek. Doğrulanmış Binance kullanıcıları, birkaç tıklamayla Ledger Live üzerinden kripto para satın almak için mevcut Binance hesabını kullanabilecek. Artık kullanıcıların uygulamalar arasında geçiş yapmasına, adresleri kopyalayıp yapıştırmasına veya fonları Binance’ten Ledger’a manuel olarak aktarmasına gerek kalmayacak. Yakın zamanda Ledger Live Mobil için de destek ve daha fazla ödeme yöntemi eklenecek.

 

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Ledger’ın hızla büyüyen ekosistemine ve Ledger Live’ın ‘Keşfet’ bölümüne dahil oldu. Dünya çapında milyonlarca kullanıcı tarafından güvenle kullanılan Binance; Visa ve Mastercard gibi başlıca ödeme yöntemlerini destekleyen lider ve küresel bir ‘itibari paradan kriptoya’ ödeme altyapısına sahip. Ledger ve Binance arasındaki iş birliğiyle beraber kullanıcılar, Ledger Live üzerinden 80’den fazla kripto parayı kredi kartıyla kolayca satın alabilecek.

 

Binance ile kurulan ortaklığa ilişkin açıklamalarda bulunan Ledger’da İşlemler ve Hizmetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Jean-François Rochet, “Binance ve Ledger, dijital varlık dünyasında küresel liderler olarak öne çıkıyor. Bu nedenle kullanıcılarımıza Ledger Live uygulamasından ayrılmadan Binance üzerinden kripto satın almanın ve Ledger’ın dünya standartlarındaki tavizsiz güvenliğinin avantajlarını birleştirme imkanı vermek son derece mantıklı.” diyor.

 

80’den Fazla Kripto Parayı Kolayca ve Güvenle Satın Alın

Bugünden itibaren kullanıcılar, daha fazla finansal özgürlükten yararlanabiliyor ve özel anahtarları Ledger Nano’da güvendeyken birkaç tıklamayla 80’den fazla kripto para satın alabiliyor. Ayrıca kullanıcılar Binance’te hesap doğrulamasını tamamladıysa bunu ek doğrulama olmadan yapabiliyor.

 

Binance Kullanıcılarının Tüm İhtiyaçları Tek Bir Uygulamada

Artık kullanıcılar, Binance’ten kripto satın alıp Ledger’a kendisi transfer etmek zorunda değil. Binance hesap doğrulama aşamasını daha önce tamamlayan kullanıcılar, mevcut hesaplarını kullanarak Ledger Live hesabına fonlar eklemeye başlayabilecek.

 

Binance kullanıcısı olmayanlar iki ekosistemin de en iyi yönlerinden faydalanabilecek. Kullanıcılar Binance’in rahatlığını, Ledger’ın dünyanın önde gelen güvenlik ve self-custody (Bireysel kontrol) özellikleri ile birleştirebiliyor. Binance hesabı olmayan kullanıcıların ise Ledger Live’da hesap doğrulamasını tamamlaması gerekiyor.

 

Ledger Live ve Binance ile Nasıl Kripto Para Satın Alınır?

Ledger Live ve Binance ile kripto para satın almak oldukça basit. Kullanıcılar ilk adım olarak keşfet sekmesinden Binance’i seçerek, cüzdanına eklemek istediği para birimini seçmeli ve miktarı belirlemeli. Ardından, Binance’i Ledger Live’de kullandığı adres ile otomatik olarak doldurarak Ledger Nano’yla işlemi onaylamalı.  

 

Kripto paralar, Binance ve Ledger Live uygulamaları arasında geçiş yapmadan, adresleri kopyalayıp yapıştırmadan veya fonların manuel olarak aktarılması gerekmeden direkt Ledger cüzdanına aktarılabiliyor.

 

Ledger Web 3.0 Evreni için Güvenli Erişim Noktası Oluyor

İş birliği çabalarının bir parçası olarak Ledger Live ve Binance, bu hızla gelişen sektörle etkileşime geçen herkese güvenlik ve kullanım kolaylığı sunmak üzere çok çeşitli markalar, kripto borsaları, NFT projeleri ve kripto ödeme sağlayıcılarıyla iş birliği yapıyor ve ortaklık kuruyor. Binance entegrasyonu, Ledger’ın Binance ile devam eden iş birliğinin ilk adımı. Binance kullanıcılarının Ledger’ın güvenlik ve self-custody özelliklerinden tamamen yararlanabilmesi için daha fazla hizmet ve özellik eklenecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ