DOLAR 32,3691 0.15%
EURO 35,0304 -0.18%
ALTIN 2.324,560,23
BITCOIN 2270483-0,92%
Gaziantep
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Büyükşehir’den Anneler Günü’ konseri
52 okunma

Büyükşehir’den Anneler Günü’ konseri

ABONE OL
9 Mayıs 2022 13:10
Büyükşehir’den Anneler Günü’ konseri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı  ‘Anneler Güne Özel’ konseri düzenledi. Halk müziğinin sevilen sanatçılarından Nursaç Doğanışık, en güzel şarkılarını anneler için seslendirdi. Büyükşehir Belediyesi ayrıca hayatımızın en değerli varlıkları anneler için çiçek dağıttı.

 

Anneler Günü için özel bir konser programı hazırlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı, Şef Yiğit Aktı ve Hasan Safran yönetiminde muhteşem bir konser gerçekleştirdi. 

 

ANNELERE MÜZİK ZİYAFETİ 

Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu’nda düzenlenen konserde Şef Yiğit Aktı ve Hasan Safran yönetiminde sahneye çıkan Türk Halk Müziği Kadınlar Korosu ve Türk Halk Müziği Topluluğu şarkılarını anneler için seslendirdi. Konsere Türk Halk Müziği sanatçısı Nursaç Doğanışık da misafir sanatçı olarak katılarak sevilen türkülerini söyledi. Büyük beğeni toplayan konserde, izleyiciler de şarkılara eşlik etti. 

 

BAŞKAN BÖCEK’TEN ANNELERE ÇİÇEK 

Antalya Büyükşehir Belediyesi bu yıl da Anneler Günü’nde Antalyalı anneleri unutmayarak çiçek dağıttı. Büyükşehir Belediye Başkan Muhittin Böcek tarafından özenle hazırlatılan rengarenk çiçekler kentin çeşitli noktalarında annelere armağan edildi. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından seralarda üretilen mevsimlik çiçekleri alan anneler  bu ince düşüncesi için “Bizleri bu özel günümüzde unutmayan Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ