Bybit Türkiye, SPK tarafından “Kripto Varlık Hizmet Sağlayıcısı” olarak listelendi

Bybit ortak sitesi Bybit Türkiye, Türkiye Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından resmi olarak Kripto Varlık Hizmet Sağlayıcısı olarak listelenerek önemli bir kilometre taşına ulaştı.

Bybit Türkiye, yerel olarak kurulmuş bir kuruluş olan Narkasa Yazılım Ticaret Anonim Şirketi altında faaliyet göstermekte ve SPK düzenlemelerine tam uyum sağlamaktadır. Bu liste, Bybit Türkiye'nin ülkenin kripto endüstrisinde yenilik ve büyümeyi teşvik ederken Türkiye'nin düzenleyici çerçevesi içinde çalışmaya olan bağlılığının altını çiziyor.


Türkiye'deki varlığını güçlendiriyor

Bybit Türkiye, haziran ayında Narkasa ile yaptığı ortaklıktan bu yana kendisini pazar lideri olarak konumlandırmayı amaçlayan stratejik girişimlere öncelik verdi. Borsa, Türk kullanıcılara ihtiyaçlarına göre uyarlanmış güvenli ve verimli bir platform sunmak için küresel uzmanlığından, gelişmiş teknolojilerinden ve deneyimli ekibinden yararlanıyor.


Türkiye pazarına bağlılığın gösterilmesi

Bybit Türkiye, Türkiye’de kripto kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılamak için kararlı adımlar attı:

•⁠  ⁠Eylül 2024 başları: Kullanıcıların doğrudan TL ile rahatça kripto para alıp satmalarına olanak tanıyan Türk Lirası (TL) işlem çiftleri tanıtıldı.
•⁠  ⁠Tek Tıkla Satın Alma Özelliği: Yeni kullanıcılar için kripto para satın alma süreci basitleştirildi.
•⁠  ⁠Ziraat Bankası ve Vakıfbank Entegrasyonu: Kullanıcıların güvenilir yerel bankalar aracılığıyla sorunsuz bir şekilde TL yatırmalarını ve çekmelerini sağladı.


Bybit Türkiye, hem deneyimli hem de yeni yatırımcılara hitap eden olağanüstü bir kullanıcı deneyimi sağlamaya kendini adamıştır. Platform, deneyimli kullanıcılar için gelişmiş alım satım araçları, sorunsuz ve rahat alım satım için kullanıcı dostu bir arayüz ve 7/24 yerelleştirilmiş Türkçe müşteri desteği sunmaktadır.


Bybit Türkiye Ülke Müdürü Kutluhan Akçın yaptığı açıklamada:

“SPK'nın faaliyet gösteren borsalar listesine girmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz. Listede yer alarak Türkiye pazarına olan bağlılığımızı daha da sağlamlaştırmamızı sağlıyor. Yerel düzenlemelere bağlı kalarak, kullanıcılarımız için güvenli ve yerelleştirilmiş bir kripto ticareti deneyimi sağlayacağız. Türk kripto sektöründe lider ve öncü olmayı, kullanıcılara Türk Lirası entegrasyonu ve olağanüstü müşteri desteği ile benzersiz Bybit deneyimi sunmayı hedefliyoruz.” sözlerine yer verdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı