Ege Üniversitesi DAÇKA sezonu açıyor

Türkiye Basketbol 2. Liginde hasret sona eriyor. Takımlar 2024-2025 sezonu için 25 Ekim’de parkeye çıkacak. Ligin başarılı ekiplerinden Ege Üniversitesi DAÇKA, ilk maçında İstanbul Güngören Doruk Spor Kulübü’nü konuk edecek. Karşılaşma, 25 Ekim Cuma günü saat 15.00’te Ege Üniversitesi Büyük Spor Salonu’nda başlayacak.  

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Ege Üniversitesi DAÇKA takımının antrenmanını ziyaret eden Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, oyuncularla bir araya gelerek hem moral verdi hem de başarı dileklerini iletti. Prof. Dr. Budak, “Geçtiğimiz yıl başarılı bir sezon geçiren takımımız, bu yıl daha iddialı bir şekilde lige giriş yapıyor. İlk maçımızda 25 Ekim Cuma günü Güngören Doruk Spor Kulübü ile karşılaşacağız. Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilecek müsabakada öğrencilerimizi, akademik-idari çalışanlarımızı ve tüm basketbol severleri beraber olmaya, bu heyecan ve coşkuyu birlikte yaşamaya davet ediyorum. Oyuncularımıza ve antrenörlerimize sakatlıklardan uzak, başarılı bir sezon diliyorum” dedi.

Sezona Güngören Doruk Spor Kulübü karşılaşması ile başlayacak olan Ege Üniversitesi DAÇKA, ikinci maçında ise 8 Kasım tarihinde Ada Yem Uşak Basketbol takımıyla karşılaşacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı