Heyecanla Beklenen Sorgu Dizisinin Lansmanı Gerçekleşti!

TOD STUDIOS'un başrollerinde Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul’u buluşturduğu Karga 7 Pictures imzalı yeni dizisi Sorgu’nun lansmanı dün akşam PIXI Etiler’de gerçekleşti. beIN MEDIA GROUP CEO’su Yousef Al-ObaidlybeIN MEDIA GROUP Eğlence İçeriklerinden Sorumlu Grup Başkanı Esra Özaral ve Karga 7 Pictures CEO’su Ömer Özgüner’in yanı sıra dizi oyuncuları ve özel davetlilerin katıldığı gecenin sunuculuğunu Yekta Kopan üstlendi.

Yousef Al – Obaidly: “TOD STUDIOS olarak, Türkiye’den hikayeler anlatan ve küresel kitlelere ulaşan orijinal içerikler üretme kararlılığındayız”

Gecede konuşan beIN MEDIA GROUP & Digiturk CEO’su Yousef Al – Obaidly şu sözleri söyledi: “Türk yapımlarına dünya çapında büyük bir ilgi ve sevgi olduğunu biliyoruz. TOD STUDIOS olarak, Türkiye’den hikayeler anlatan ve küresel kitlelere ulaşan orijinal içerikler üretmeye kararlıyız. Türkiye’nin kültürünü dünyaya tanıtmayı ve evrensel hikayeleri Türkiye’ye getirmeyi hedefliyoruz. Sorgu, yalnızca Türkiye’de değil, MENA bölgesindeki 24 ülkede de izleyicilerle buluşacak ve 2025 yılında daha fazla ülkede yayında olacağız. Türk içeriklerini dünya çapında desteklemeye ve tanıtmaya devam etmek bizim için bir onur.”

Esra Özaral Altop: “Sorgu, derin hikayesi ve güçlü karakterleriyle izleyicilerin kalbinde büyük yer edecek farklı bir proje oldu.”

beIN MEDIA GROUP Eğlence İçeriklerinden Sorumlu Grup Başkanı Esra Özaral Altop yaptığı konuşmada “Sorgu, derin hikayesi ve güçlü karakterleriyle izleyicilerin kalbinde büyük yer edecek farklı bir proje oldu. Gizem dolu senaryosu ve insan doğasının karanlık yönlerine dair sorgulayıcı anlatımıyla izleyiciyi her bölümde yeni bir keşfe davet ediyoruz. Sorgu’nun arkasında kalpten çalışan, her bir detayında emeği geçen çok büyük bir ekip var. Karakterlere hayat veren tüm değerli oyuncularımıza, Karga 7 Pictures ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Ömer Özgüner: “Sorgu, kadın gücünün her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğine dair bir umut taşıyor.”

Karga 7 Pictures CEO’su Ömer Özgüner ise gecede şöyle konuştu: “Dizimize emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sorgu kadın gücünün her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğine dair bir umut da taşıyor. Bu yüzden gururluyuz. Karakterlere hayat veren başta başrol oyuncularımız Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul olmak üzere tüm değerli oyuncularımıza teşekkür ederim. Deniz Yorulmazer harika bir yönetmenlik yaptı. Bizi çok güzel bir dünyayla buluşturdu. İki kadın senaristimiz Nuray Uslu ve Milay Ezengin karanlığın üzerine yürümeyi tercih etti. Ayrıca Yousef Al - Obaidly ve Esra Özaral Altop’a da projedeki liderlikleri için teşekkür ediyorum,” dedi.

Geceye Berrak Tüzünataç, Seda Türkmen, İdil Yazar, Arda Türkmen, Bahadır Vatanoğlu, Mert Vidinli, Seda Şen, Tulu Erden, Ece Tuncel, Yağız İzgül gibi isimler katıldı.

Sorgu ilk iki bölümüyle 10 Ekim’de yayın hayatına başlıyor!

TOD ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan, yapımcılığını Karga 7 Pictures’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer’in oturduğu ve hikayesini Nuray Uslu ve Milay Ezengin’in kaleme aldığı TOD Studios imzalı Sorgu, 10 Ekim’den itibaren Türkiye ile eş zamanlı Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde de yayınlanacak.

10 Ekim - 17 Ekim arası todtv.com.tr üzerinden gelen kullanıcılar Sorgu dizisinin ilk iki bölümünü ücretsiz izleyebilecek.

Oyuncu kadrosunda; Hazal KayaÇağlar ErtuğrulBoncuk Yılmaz, Melisa Döngel, Deniz Hamzaoğlu, Oktay Çubuk, Kubilay Tunçer, Ebru Aykaç, Umut Kaya, Burak Hakkı, Ezgi Tombul, Deniz Karaoğlu, Asu Lal Burnak, Zeynep Kızıltan ve Şehsuvar Aktaş gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı dizi 10 Ekim’den itibaren her Perşembe yeni bölümleriyle sadece TOD’da!

KONUSU: 

Sorgu biriminin tek kadın memuru olan Cihan Manoğlu’nun (Hazal Kaya) babası Hayati, ölü bulunur. Bu şüpheli ölümün dosyası Cihan gibi sorgu memuru olan mesai arkadaşı Metin Yazıcı’ya (Çağlar Ertuğrul) verilir. Dosyayla ilgili gerçekler ortaya çıktıkça Cihan ve Metin duygularıyla sınanacaktır. Zira bu hikayede potansiyel bir cinayet şüphelisine dönüşmeyecek hiç kimse yoktur!

 

TOD Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde!

TOD mobil uygulamasını Google Play ve App Store’dan indirebilir, todtv adresinden tek tıkla tüm içeriklere dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden ulaşabilirsiniz. TOD’a ayrıca Apple TV, Android TV ve Smart TV’lerden de erişebilirsiniz. Digiturk uydu üyeleri ise paketleri kapsamındaki içerikleri beIN CONNECT’ten izleyebilir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı