DOLAR 32,4342 0.23%
EURO 35,0504 -0.17%
ALTIN 2.325,100,24
BITCOIN 23002172,02%
Gaziantep
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kuzey Makedonya Cumhuriyeti’nden Saray Belediyesi’ne ziyaret
  • Atar Haber
  • Gündem
  • Kuzey Makedonya Cumhuriyeti’nden Saray Belediyesi’ne ziyaret
72 okunma

Kuzey Makedonya Cumhuriyeti’nden Saray Belediyesi’ne ziyaret

ABONE OL
12 Ekim 2022 12:30
Kuzey Makedonya Cumhuriyeti’nden Saray Belediyesi’ne ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Enver Hüseyin ve Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Radoviş Belediye Meclis Üyesi Enis Ömer Tekirdağ programı kapsamında Saray Belediyesi’ne Çarşamba günü nezaket ziyaretinde bulundu.

Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Enver Hüseyin ve Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Radoviş Belediye Meclis Üyesi Enis Ömer Çarşamba günü saat 10.00’da Saray Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Saray Belediye Başkan Yardımcısı Birdal Gökdağ, Başkan Yardımcısı Fuat Ünal, Başkan Yardımcısı Ahmet Tınaz, CHP Saray Belediye Meclis Üyesi Sait Nayir, Saray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Arif Naci Öngören ve Saray Belediyesi Proje ve Dış İlişkiler Sorumlusu ve CHP Balkan Masası Temsilcisi Günal Yılmaz yer aldı.

İŞTİP VE SARAY BELEDİYESİ KARDEŞ BELEDİYE OLACAK
Ziyaret hakkında açıklamada bulunan Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Enver Hüseyin, “Makamın dekorasyonunun tamamen ahşap ve doğal olması çok güzel. Buraları anımsatıyor. Saray Belediyesi ile İştip Belediyesi arasında kardeş belediye anlaşması için bir adım atalım dedik. Bunu bir resmileştirelim, ondan sonra iki belediye arasında iş birlikleri devam edecek. Saray Belediyesi’ne misafirperverliği için çok teşekkür ederiz. Saray Belediye Başkanımız Özgen Erkiş’i ve ekibini Makedonya’ya bekleriz” ifadelerini kullandı.

ATATÜRK PORTRESİ ARMAĞAN ETTİLER
Nazik davetleri için Bakan Yardımcısı Enver’e teşekkür eden Saray Belediye Başkan Yardımcıları Birdal Gökdağ ve Fuat Ünal da günün anısına özel olarak tasarlanan Atatürk Portresini Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Hüseyin Enver’e armağan etti. Bakan Yardımcısı Hüseyin Enver ve Radoviş Belediye Meclis Üyesi Enis Ömer de Saray Belediye Başkan Yardımcıları Birdal Gökdağ ve Fuat Ünal’a geleneksel tatlılarını takdim etti. Ziyaret günün anısına toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ