DOLAR 32,3471 0.29%
EURO 35,1459 -0.04%
ALTIN 2.308,281,36
BITCOIN %
Gaziantep
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Leo Messi ve Paul Pogba, Lucy Bronse ve Pepsi’nin Eski Reklam Yüzü Ronaldinho “Futbolu Doyasıya Yaşa” Kampanyası
  • Atar Haber
  • Spor
  • Leo Messi ve Paul Pogba, Lucy Bronse ve Pepsi’nin Eski Reklam Yüzü Ronaldinho “Futbolu Doyasıya Yaşa” Kampanyası
151 okunma

Leo Messi ve Paul Pogba, Lucy Bronse ve Pepsi’nin Eski Reklam Yüzü Ronaldinho “Futbolu Doyasıya Yaşa” Kampanyası

ABONE OL
6 Mayıs 2022 07:30
Leo Messi ve Paul Pogba, Lucy Bronse ve Pepsi’nin Eski Reklam Yüzü Ronaldinho “Futbolu Doyasıya Yaşa” Kampanyası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

PEPSİ LEZZETİYLE ‘FUTBOLU DOYASIYA YAŞA’

PEPSI® SAHA İÇİNDE VE DIŞINDA FUTBOLUN GELECEĞİNE YÖN VEREN 

FARK YARATANLARI KUTLUYOR! 

 

LEO MESSI VE PAUL POGBA, LUCY BRONZE VE PEPSI’NİN ESKİ REKLAM YÜZÜ RONALDINHO’YA ALL-STAR KADROSUNA HOŞ GELDİNİZ DİYOR

 

“FUTBOLU DOYASIYA YAŞA” KAMPANYASI FUTBOLU SPOR, MÜZİK, SANAT VE MODA İLE BİR ARAYA GETİREN BİR EĞLENCE SUNUYOR 

 

Pepsi®, UEFA Şampiyonlar Ligi ile uzun zamandır devam eden prömiyer iş birliğine dayanan yeni küresel futbol kampanyasını sunuyor. ‘Futbolu Doyasıya Yaşa’ (Play to Inspirekampanyası, Barselona’nın birçok ödül kazanmış film yapımcısı Ernest Desumbila tarafından yönetilen, saha içinde ve dışında futbolun bugününe ve geleceğine yön veren ve fark yaratan isimleri kutlayan enerji dolu bir filmle başlıyor.  Pepsi’nin tarzına uygun hazırlanan kampanyada; birinci sınıf bir oyuncu kadrosu, akılda kalan bir müzik ve dünyanın dört bir yanından hayat dolu ve gelecek vaat eden yeteneklerden oluşan "Pepsi Collective"in üyeleri yer alıyor.

 

Bütün zamanların en iyi oyuncusu ve yedi kez Altın Top (Ballon d’Or) ödülü kazanan Lionel Messi ile dünya şampiyonu Paul Pogba, heyecan verici iki ismi Pepsi kadrosunda memnuniyetle karşıladı: Günümüzün en çok ödül kazanan İngiliz oyuncusu Lucy Bronze ve 2000’li yılların başında unutulmaz Pepsi reklamlarında Brezilyalı futbol efsanesi Ronaldinho… 

 

Marka küresel düzeyde yenilikçi müzikler yaratırken, dikkat çekici bir müziği bulunmayan bir Pepsi kampanyası düşünülemez. Pepsi bu yıl, hip-hop ve R&B ikonu Montell Jordan ile şarkıcının 90'lardaki klasiği 'This Is How We Do It'in yeniden yorumlanması için bir araya geldi. Jordan’ın vokallerini sanatçı Say Mo'nun vokalleri ile harmanlayan 'Mama I Made It (How We Do It)', parçasının yeni yorumu Grammy ödüllü kadın ikili Nova Wav ve Sean Douglas tarafından Pepsi'nin ‘Futbolu Doyasıya Yaşa’ kampanyası için özel olarak yapıldı.

 

 

‘Futbolu Doyasıya Yaşa’ kampanyası, benzersiz yetenekleri ve ilham verici hikayeleri olan hırslı yaratıcıları dünyaya tanıtmak için küresel ölçeğini kullanıyor ve aynı tutkuya sahip olanlara her şeyin başarılabilir olduğunu göstermeyi amaçlıyor. Kampanyada rolü bulunan "Pepsi Collective" üyeleri ise;

  • Önde gelen Meksikalı serbest stil şampiyonu Paloma Pujol Mayo ve Birleşik Krallık’ta çığır açan kadın futbolu altyapı antrenörü Iqra Ismail ve takımı Hilltop FC,
  • Sette samimi portreler ve çarpıcı sahne arkası fotoğrafları çeken ödüllü ABD'li fotoğrafçı Mel D Col,
  • İkonik Pepsi futbol formasını yeniden tasarlaması istenen, ileri görüşlü moda tasarımcısı Nithsaya ile
  • Reklamda görünen çarpıcı bir duvar resmi de dâhil olmak üzere kampanya için grafikler ve görseller oluşturan Dubai merkezli grafik tasarımcı Dina Sami.

 

“Pepsi, futbolun eğlence ritmidir. Her zaman dünyanın görmeyi ve parçası olmayı sevdiği benzersiz, heyecan verici kampanyaları hayata geçirmeye çalışarak, saha içinde ve dışında yetenekleri destekliyoruz" diyen Pepsi Global Pazarlama Kıdemli Direktörü Michael Walford şöyle devam etti: "Bu yıl, bu güzel oyunu olduğu gibi kabul ediyoruz.  İkonik olandan yükselmekte olana kadar herkesin oyunu birlikte geliştirmesini kutluyoruz."

 

Ronaldinho'nun Pepsi'ye dönüşü ve dinamik ikilinin bir kez daha aynı takımda bir araya geldiği paylaşım tüm dünyada futbolseverleri heyecanlandırmıştı. Kampanya, Türkiye’de Mayıs ayında dijital mecralarda yayında olacak.

 

Ayrıca Pepsi ve küresel müşterisi KFC, Pogba'nın başrolde olduğu eğlenceli içeriklerle çok platformlu pazarlama girişimlerini hayata geçirerek tüketicilerin lezzet tutkusuna odaklanacaklar.

 

#FutboluDoyasıyaYaşa hashtagiyle siz de online sohbete katılabilirsiniz. 

 

Leo Messi: “Pepsi takımına geri dönmek her zaman harikadır. Pepsi, işleri kendi yönteminizle yapmanızı destekleyen bir markadır ve bu özellik beni her zaman etkilemiştir. Bu yıl da bundan farklı değil ve ben şahsen kim olduğunuzun, nereli olduğunuzun veya hayalinizin ne kadar çılgın olduğunun önemli olmadığı mesajını paylaşmaktan gurur duyuyorum. İstediğiniz şeyi başarmak için tutku ve kararlılıkla peşinden gitmelisiniz.”

 

Paul Pogba: “Bu kampanyalar her yıl daha da büyüyor ve gelişiyor. Bu yıl her şey saha içinde ve dışında oyundaki yeni nesillere, saha içinde ve dışında fark yaratanlara ilham vermek için yapılıyor. Tutkulu ve ilham veren Pepsi Collective üyeleriyle çalışmak harikaydı.”

 

Lucy Bronze: “Pepsi ekibine katıldığım, bu kadar çok ikonik oyuncuyla bir arada olduğum ve oyunu etkileyen insanlara ilham verdiğim için çok heyecanlıyım. Setteki enerji harikaydı ve umarım futbolseverler kampanyadan keyif alır ve zirveye uzanma mesajını beğenir.”

 

Ronaldinho: “Tekrar Pepsi forması giydiğim için çok mutluyum! Bu kampanyanın tamamen yeni nesil futbol yeteneklerine ilham vermek ve tutkuyu ileriye taşımakla ilgili olmasını seviyorum."

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ