DOLAR 32,5403 0.24%
EURO 34,7738 0.07%
ALTIN 2.488,541,08
BITCOIN 20597354,26%
Gaziantep
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mercer Marsh Benefits ve Mars Athletic’ten Çalışan ve Müşterilere Özel Wellbeing İş Birliği
  • Atar Haber
  • Ekonomi
  • Mercer Marsh Benefits ve Mars Athletic’ten Çalışan ve Müşterilere Özel Wellbeing İş Birliği
129 okunma

Mercer Marsh Benefits ve Mars Athletic’ten Çalışan ve Müşterilere Özel Wellbeing İş Birliği

ABONE OL
12 Mayıs 2022 10:40
Mercer Marsh Benefits ve Mars Athletic’ten Çalışan ve Müşterilere Özel Wellbeing İş Birliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Global piyasaların lider insan kaynakları yönetim danışmanlığı firması Mercer ile sigorta brokerliği ve risk yönetimi alanında küresel bir lider olan Marsh’ın sağlık ve yan haklarda bütünsel çözümler üreten markası Mercer Marsh Benefits (MMB), bütünsal sağlık (wellbeing) alanında gerçekleştirdiği işbirliktelikleri ile sektörde fark yaratmaya devam ediyor. Mercer Marsh Benefits, fitness sektörünün lideri Mars Athletic ile iş birliği gerçekleştiriyor. 

 

Mercer ve Marsh’ın sağlık ve yan haklarda bütünsel çözümler üreten markası Mercer Marsh Benefits (MMB), müşterilerine yönelik özel bir iş birliğine imza atıyor.  Sporseverlerin zihnen, fiziken ve ruhen daha iyi bir yaşama adım atmaları için hizmet sunan Mars Athletic ile gerçekleştirilen iş birliğiyle Mercer Marsh Benefits, müşterilerinin yaşam kalitesinin artırılmasını hedefliyor.  

 

Mars Athletic ile gerçekleştirilen iş birliğiyle birlikte MMB çalışanları ve müşterileri çok avantajlı fiyatlarla MAC ve MACFit üyesi olma imkanına sahip olacak. Mercer Marsh Benefits gerçekleştirdiği bu iş birliği ile müşterilerine ayrıca Uzakdoğu ve Avrupa masajlarının bir arada uygulandığı Nuspa’da da indirimli fiyatlardan faydalanma imkanı sunuyor. 

 

Fuat Ünal: “Müşterilerimizin taleplerinden yola çıkarak wellbeing iş birliklerimize yön veriyoruz”

Mars Athletic ile gerçekleştirdikleri iş birliğinin müşterilerinin fiziksel yaşam kalitesinin artırılmasına olumlu bir katkı sunacağına inandıklarının belirten Mercer Marsh Benefits İş Geliştirme Lideri Fuat Ünal, “Amacımız; özellikle pandemi döneminde önemini daha iyi anladığımız sağlığımızı, pandemi sonrası yeni normalde korumak, hatta daha da güçlendirmek. Bunun için de çalışan ve müşterilerimize özel destekler sunmak hedefimizdi. Çalışan sağlık risklerini azaltmaya veya korumaya yönelik her aksiyon hem çalışan hem kurum sağlığını iyileştirecektir.  Yani çalışanın daha sağlıklı, fit ve mutlu olması, doğrudan şirketlerin verimliliğini de artıran bir unsur. Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz iş birliktelikleriyle çalışanların ve ailelerinin yararlanacağı önemli imkanlar sunmaya devam ediyoruz. Mars Athletic ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğinden dolayı oldukça mutluyuz” dedi.    

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ