DOLAR 32,3418 0.19%
EURO 35,1032 -0.24%
ALTIN 2.238,12-0,23
BITCOIN 2067115-5,53%
Gaziantep
10°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Microsoft ve OpenAI: Founders Hub Etkinliği 30 Mayıs Salı günü Microsoft Türkiye ofisinde düzenlenecek
  • Atar Haber
  • Kültür Sanat
  • Microsoft ve OpenAI: Founders Hub Etkinliği 30 Mayıs Salı günü Microsoft Türkiye ofisinde düzenlenecek
52 okunma

Microsoft ve OpenAI: Founders Hub Etkinliği 30 Mayıs Salı günü Microsoft Türkiye ofisinde düzenlenecek

ABONE OL
26 Mayıs 2023 13:40
Microsoft ve OpenAI: Founders Hub Etkinliği 30 Mayıs Salı günü Microsoft Türkiye ofisinde düzenlenecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Azure OpenAI platformundan faydalanarak yenilikçi yapay zeka uygulamaları oluşturmak ve küresel ölçekte çalıştırmak isteyen girişimcilerin bir araya geleceği “Microsoft ve OpenAI: Founders Hub“ etkinliği 30 Mayıs Salı günü Microsoft Türkiye ofisinde gerçekleşecek. Etkinlik kapsamında yapay zekanın sunduğu fayda ve fırsatlara, Microsoft ile OpenAI arasındaki iş birliğine ve Azure OpenAI ile yürütülen akıllı uygulamalara ilişkin bilgi paylaşımında bulunulacak.

Microsoft Türkiye, girişimcilere yönelik organizasyonlarına 30 Mayıs Salı günü Microsoft Türkiye ofisinde düzenleyeceği “Microsoft ve OpenAI: Founders Hub“ etkinliğiyle devam ediyor. Azure OpenAI platformundan faydalanarak yenilikçi yapay zeka uygulamaları oluşturmak ve küresel ölçekte çalıştırmak isteyen girişimcilerin bir araya geleceği etkinlikte Microsoft Türkiye yöneticileri sunum ve demolarıyla katılımcılara seslenecek. Microsoft Türkiye Genel Müdürü Levent Özbilgin’in açılış konuşmasıyla başlayacak etkinlik kapsamında yapay zekanın sunduğu fayda ve fırsatlara, Microsoft ile OpenAI arasındaki iş birliğine ve Azure OpenAI ile yürütülen akıllı uygulamalara ilişkin bilgi paylaşımında bulunulacak. 

Microsoft ve OpenAI iş birliğinin bir ürünü olan Azure OpenAI, geliştirme süreçlerini hızlandıran ve fikirlerin hayata geçirilmesine yardımcı olan güçlü yapay zeka araçlarına erişim olanağı sunuyor. Bu araçlar kullanıcılara içerik oluşturma, bilgi özetleme ve hatta doğal dili koda çevirme gibi görevlerde yardımcı olarak zaman ve kaynak tasarrufu sağlıyor. Bu sayede girişimler inovasyona, işlerini büyütmeye ve sorunlarına yeni çözümler getirmeye odaklanabiliyor. 

Microsoft Türkiye’nin Azure OpenAI Platformunu kullanmak isteyen Founders Hub üyelerine sunduğu ücretsiz erişim, kredi, teknik destek ve mentorluk gibi desteklerle ilgili bilgilendirmelerin de yapılacağı etkinlik Microsoft Türkiye’nin Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ