DOLAR 32,3655 0.07%
EURO 35,5117 0.29%
ALTIN 2.322,610,17
BITCOIN 22961162,48%
Gaziantep
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Narlıdere'de Umuda Merhaba Konseri
38 okunma

Narlıdere'de Umuda Merhaba Konseri

ABONE OL
10 Haziran 2023 11:10
Narlıdere'de Umuda Merhaba Konseri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Narlıdere Belediyesi Türk  Halk Müziği Korosu, Gerçekay Oral’ın şefliğinde ‘Umuda Merhaba’ konseriyle Narlıderelilere muhteşem bir gece yaşattı

Narlıdere Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından gerçekleştirilen ‘Umuda Merhaba’ konseri, Atatürk Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu. Belediyenin açtığı Türk Halk Müziği kurslarına katılan kursiyerlerden oluşan koro, Şef Gerçekay Oral yönetiminde dinleyenlere müzik dolu bir gece yaşattı. Geleneksel ve ulusal kültürümüzü yansıtan eserleri başarıyla icra eden Narlıdere Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, salonu dolduran dinleyicilerden uzun süre alkış aldı. Narlıdere Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay, Belediye Meclis Üyeleri, STK’ların temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen konser yaklaşık 2 saat sürdü.

Birbirinden güzel eserleri seslendiren koroya teşekkür eden Narlıdere Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay, “Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin adına bu salonda bulunan herkesi selamlıyor, teşekkürlerimi iletiyorum. Koromuz harika bir performansla bizi geçmişe götürdü. Şefimiz Gerçekay Oral ve koro üyelerimizi tebrik ediyorum. Narlıdere, sanatın ve kültürün merkezi olmaya devam edecek” dedi.

Narlıdere Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay’ın Şef Gerçekay Oral’a çiçek verdiği gece İzmir Marşı ve alkışlarla sona erdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ