Nefesleri Kesen Maçta Kazanan Burhaniye

2024-2025 TKBL 6. hafta müsabakasında Aslan Yol Burhaniye Belediyespor, Kırklareli Belediyesi Fen Bilimleri'ni 86-78 mağlup ederek 10 puanla adını 3. sıraya yazdırdı.

Son düdüğe kadar nefesleri kesen maçta kazanan Aslan Yol Burhaniye Belediyespor, aldığı galibiyetle taraftarlarını yine mutlu etti. Körfezin İncileri bu sonuçla, yeni sezonda iç sahada oynadığı üçüncü maçından da galibiyetle ayrıldı. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve eşi Nuriye Deveciler, Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban ile Burhaniye Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Bozkurt, Murat Dinçer, Burak Filiz, Aslan Yol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Aslan ve yüzlerce basketbolseverler maçı tribünden takip ettiler. 

Kaan Artun ve ekibi yönetimindeki Aslan Yol Burhaniye Belediyespor'da, ABD'li Shelby Cheslek 28 Sayı, 16 Ribaund, 1 Asist, 3 Blok, 6 Top Çalma ile double-double yaparak takımının en skorer ismi oldu. Avinar Kaya 24 Sayı, 2 Ribaund, 3 Asist, 1 Top Çalma, Dilek Topdemir 14 Sayı, 10 Asist, 3 Top Çalma, 1 Blok ile Eylül Minez 10 Sayı, 14 Ribaund, 5 Asist, 1 blok double-double yaptılar. Özge Karataş 8 Sayı, 1 Ribaund, Seda Öztürk Aydın 2 Sayı, 1 Ribaund, Miray Uzunoğlu 2 Ribaund, 5 Asist, Sude Türkmen 1 Ribaund, 1 Blok'luk performanslarıyla galibiyette önemli rol oynadılar. 

 

Aslan Yol Burhaniye Belediyespor sıradaki maçında, 26 Ekim 2024 Cumartesi 18.00'de Yalova VIP'e konuk olacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı