DOLAR 32,3379 0.17%
EURO 35,1513 -0.12%
ALTIN 2.243,940,03
BITCOIN %
Gaziantep

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şampiyon Emir Aşarı kupasına kavuştu
80 okunma

Şampiyon Emir Aşarı kupasına kavuştu

ABONE OL
29 Kasım 2022 14:50
Şampiyon Emir Aşarı kupasına kavuştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tezmaksan’ın ana sponsorluğunda üç yıldır Nürburgring Dayanıklılık Şampiyonası’nda yarışan Emir Aşarı, SP3T klasmanında elde ettiği şampiyonluğun kupasını aldı. Kupanın takdim edildiği özel geceye Max Kruse Racing takımından arkadaşı Andrew Engelmann ile birlikte katılan Aşarı, yeni sezonda da şampiyonluk hedefini yineledi. 

 

Motor sporlarının büyük çekişmeye sahne olan yarışlarından Nürburgring Dayanıklılık Şampiyonası’nın şampiyon pilotu Emir Aşarı, düzenlenen özel bir gecede kupasına kavuştu. Üç yıldır Tezmaksan’ın ana sponsorluğunda SP3T klasmanında yarıştığı şampiyonada mutlu sona ulaşan Aşarı, geceye Max Kruse Racing takımından arkadaşı Andrew Engelmann ile birlikte katıldı.

 

Emir Aşarı’dan Tezmaksan’a özel teşekkür

Şampiyonluk kupasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan Emir Aşarı, “Sekiz yarışlık oldukça zorlu bir sezonu geride bıraktık. Elde ettiğimiz bu şampiyonluğun arkasında inanılmaz bir takım çalışması mevcut. İlk yarıştan itibaren hedefimiz sezonu şampiyon tamamlamaktı. Buna ulaşmak için her yarışta elimizden gelenin en iyisini yaparak, rakiplerle mücadele ederek ve belki de en önemlisi teknik aksaklıkların önümüzde engel olmasına aldırmadan lider olmak için yarıştık. Takım içi kenetlenme duygusu da en üst seviyede olunca şampiyonluk bizim için kaçınılmaz oldu. Takımım ve takım arkadaşlarımın yanı sıra üç yıldır desteğini benden hiçbir zaman esirgemeyen ana sponsorum Tezmaksan ailesine de sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Onların motor sporlarına verdiği destek, sanayide yer alan her firmaya örnek teşkil etmeli. İnanıyorum ki ilerleyen yıllarda motor sporlarına Türkiye’de verilen destek artarak devam edecek. Bu desteğin hakkını fazlasıyla vermek için önümüzdeki sezon da şampiyon olmak adına tüm yarışlarda elimizden gelenin en iyisini yapıp takımımla yeniden mutlu sona ulaşacağım” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ