DOLAR 32,3339 0.15%
EURO 35,1868 -0.02%
ALTIN 2.244,490,06
BITCOIN %
Gaziantep

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sporun Gülen Yüzü Futbol Turnuvası Başladı
83 okunma

Sporun Gülen Yüzü Futbol Turnuvası Başladı

ABONE OL
29 Kasım 2022 14:50
Sporun Gülen Yüzü Futbol Turnuvası Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çukurova Belediyesi çalışan personelin moral ve motivasyonunu artırmak, müdürlükler arasındaki dayanışma gücünü yükseltmek için düzenlediği Sporun Gülen Yüzü Birimler Arası Futbol Turnuvası başladı. Belediye Başkanı Soner Çetin’in santrada başlama vuruşu yaparak start alan turnuvaya belediye personeli yoğun ilgi gösterdi. Kazanan takımın tabletle ödüllendirileceği müsabakalar, renkli ve heyecan dolu geçmesi bekleniyor.

 

Amatör ve profesyonel spor kulüplerine verdiği desteklerle Çukurova’da sporun tüm dallarına yatırım yapmayı sürdüren ve ilçenin sporla anılmasını sağlayan Belediye Başkanı Soner Çetin, bu kez belediye personelleri için Göl Arena Futbol Sahası’nda turnuva düzenledi. Belediye bünyesinde bulunan 10 müdürlüğün, yaklaşık 100 personelle katıldığı “Sporun Gülen Yüzü Birimler Arası Futbol Turnuvası” birbirinden iddialı ve heyecan dolu müsabakalarla başladı.

 

Başkan Soner Çetin’in santra vuruşuyla ter dökmeye başlayan müdürlük çalışanları, centilmenlik ve dostluk mesajları verdi. Çukurova Belediyesi’nde mesai yapan çalışanların birbirleriyle kaynaşması, dayanışma ve motivasyonlarını artırmak için düzenlenen turnuvada açılış konuşmasını yapan Başkan Soner Çetin, müsabakaların saygı ve sevgi içerisinde gerçekleşmesini isteyerek, “Size ihtiyacımız var, aman bir sakatlık olmasın, özen gösterin birbirinize, aynı ailenin fertleriyiz, güzel maçlarınız olsun, personelimize hayırlı olsun” dedi.

 

Sahada mesai arkadaşlarına başarılar dileyen Başkan Çetin, birimler arası gerçekleşen futbol turnuvasında kazanan takıma tablet hediye edecek. Sporun Gülen Yüzü Birimler Arası Futbol Turnuvası bir ay sürecek ve toplamda heyecan dolu 45 maç oynanacak, kupa ve ödül töreni ise 27 Aralık Salı günü Yine Göl Arena Sahasında olacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ