DOLAR 32,3408 0.18%
EURO 35,1306 -0.17%
ALTIN 2.238,17-0,22
BITCOIN %
Gaziantep
10°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Xsolla “Drops" adlı yeni bir özelliği kullanıma sundu
45 okunma

Xsolla “Drops" adlı yeni bir özelliği kullanıma sundu

ABONE OL
26 Mayıs 2023 10:20
Xsolla “Drops" adlı yeni bir özelliği kullanıma sundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oyun geliştiricilerinin büyümesi için YouAppi ile ortaklık başlattı

Lider küresel video oyun ticareti şirketi Xsolla, üç ayda bir gerçekleştirdiği yeni çözümlerini ve güncellemelerini duyurdu. Drops adlı yeni bir aracı kullanıma sunacağını açıklayan marka, işlerini büyütmek isteyen küresel markalara yönelik lider mobil pazarlama platformu YouAppi ile bir ortaklık başlattı. 

7.3 milyar mobil telefon kullanıcısından oluşan küresel hedef kitlesini genişleten Xsolla,   Ortaklar Ağı çözümünü büyütmek için “Drops” adlı yeni bir özelliği piyasaya çıkardıklarını duyurdu. Xsolla Drops, sanal para birimleri, dış görünümler, NFT’ler, oyun anahtarları, premium abonelikler ile oyuncuların dijital varlıklarını tanıtarak daha çok kitleye ulaşmasına katkı sağlayacak.  Öte yandan kullanıcı deneyimini özelleştirirken oyun geliştiricilerinin satışlarını artırmaları için gereken pazarlama desteğini de sunmuş olacak.  Bu kapsamlı yeni pazarlama aracı, markalı internet siteleri ve etkileyiciler, sanatçılar, profesyonel e-spor oyuncuları, ünlüler ve tanınmış ajanslarla yakın iş birliği kurarak oyuncu edinme, etkileşim kurma ve elde tutma maliyetlerinin artması sorununu çözüyor. 

“Oyun geliştiriciler oyuna özel kampanyalar oluşturabilecek”

“Drops, oyun geliştiricilere ve yayıncılara oyun izleyicilerini kolayca oluşturma ve ödüllendirme imkanı veriyor” diyen Xsolla İş Başkanı Alexander Menshikov,  “Yeni özelliğimizle, özel oyun içi öğeler ve benzersiz deneyimler sunarak oyun geliştiricilerin hayranlarını ödüllendirmelerini, yeni kullanıcı edinme yöntemlerini keşfetmelerini kolaylaştırıyoruz. Buna ek olarak bir oyunun mevcut oyuncu tabanıyla uzun vadeli etkileşimi güçlendirmesine yardımcı oluyoruz. Drops ile geliştiriciler, hedeflenen kitlelerle oyuna özel kampanyalar oluşturabilecek ve kod gerektirmeden özel bir açılış sayfasında kişiselleştirilmiş bir deneyim sunabilecek” dedi. 

“İnternet sitesi trafiğinde yüzde 300 artış gördük”

Xsolla ile yapmış oldukları Drops kampanyasının sonuçlarını değerlendiren SprintGP’nin Sahibi Scott Robinson, “İlk katılım süreci kolaydı ve yalnızca birkaç saat sürdü. Tek yapmamız gereken formu doldurmak, oyun tasarım varlıklarını yüklemek ve oyuncuların ödül almaları için kullanım talimatlarını sunmaktı. Xsolla, internet sayfasını geliştirme ve pazarlama kurulumu da dahil olmak üzere geri kalanı halletti. Kullanıcı tabanımızı 24 saatten daha kısa bir sürede ikiye katladık ve internet sitesi trafiğinde yüzde 300 artış gördük. Xsolla’nın Drops özelliğini, kullanıcı edinmenin ve etkileşimi artırmanın yeni yollarını arayan tüm oyun geliştiricilerine şiddetle tavsiye ediyoruz”  şeklinde konuştu. 

Ortaklık ile pazarın ihtiyaçlarının karşılanması amaçlanıyor

İşlerini büyütmek isteyen küresel markalara yönelik lider mobil pazarlama platformu YouAppi ile bir ortaklık başlattığını açıklayan Xsolla, mobil oyun geliştiricileri ve yayıncıların bir internet mağazasına daha fazla oyuncu çekmelerine ve mevcut oyunculardan elde ettiği geliri artırmalarına yardımcı olmayı, bu sayede yeniden hedefleme kampanyaları sunarak oyun pazarının ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor.  Ortaklığa yönelik konuşan Xsolla Başkanı Chris Hewish, “Xsolla ile katlanarak büyümek isteyen markalara yönelik lider mobil pazarlama platformu YouAppi arasında ezber bozan bir iş birliğini duyurmaktan gurur duyuyoruz” dedi. YouAppi CEO’su Moshe Vaknin ise konuyla ilgili şunları söyledi: “Xsolla ve YouAppi ortaklığı güçlü bir kombinasyon. Xsolla’nın Web Shop aracılığıyla kullanıcıdan elde edilen geliri artırma anlayışı, YouAppi’nin mobil uygulamayı yeniden hedefleme yoluyla kullanıcıyı elde tutma kabiliyetini benzersiz bir şekilde tamamlıyor.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ