DOLAR 32,3465 0.26%
EURO 35,1293 -0.1%
ALTIN 2.307,671,33
BITCOIN 22873863,09%
Gaziantep
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yapı Kataloğu ve Serge Ferrari Türkiye, “Mimariye Farklı Bir Bakış” Etkinliği ile Sektörün Baş Aktörlerini Ağırladı
  • Atar Haber
  • Ekonomi
  • Yapı Kataloğu ve Serge Ferrari Türkiye, “Mimariye Farklı Bir Bakış” Etkinliği ile Sektörün Baş Aktörlerini Ağırladı
58 okunma

Yapı Kataloğu ve Serge Ferrari Türkiye, “Mimariye Farklı Bir Bakış” Etkinliği ile Sektörün Baş Aktörlerini Ağırladı

ABONE OL
30 Kasım 2022 09:00
Yapı Kataloğu ve Serge Ferrari Türkiye, “Mimariye Farklı Bir Bakış” Etkinliği ile Sektörün Baş Aktörlerini Ağırladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapı Kataloğu moderatörlüğünde 24 Kasım 2022 Perşembe günü gerçekleştirilen “Serge Ferrari ile Mimariye Farklı Bir Bakış” etkinliği, esnek kompozit membranlarda teknolojik bir lider olan Serge Ferrari ile mimarları, iç mimarları ve sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

 

Birbirinden değerli birçok farklı mimarlık ofisinin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlik, Serge Ferrari’nin sektörel bazda hazırlamış olduğu sunumları ile başladı. Güneş Koruması, Mimari Tekstil, Cephe Tekstili, Mobilya ve Tasarım ve Yat Tekstili sektörleri sunumlarını tamamlayan firma yetkilileri daha sonra davetli mimarlar ile yapı sektörü üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

 

Farklı mimari disiplinlere sahip mimarların da etkinlikte yer almasıyla, sunumlar birçok konunun tartışıldığı renkli bir sohbet alanına dönüştü. Sunumlar sırasında malzemelerin dayanıklılığı, ısı ve direnç karşısındaki ömürleri, temizlikleri gibi konular farklı görüşlerce tartışıldı. Bu sayede dinamik ve interaktif bir etkileşim gerçekleşti.

 

Sunumlardan sonra Serge Ferrari Group, Güneş Koruması, Mimari Tekstil, Cephe Tekstili, Mobilya ve Tasarım ve Yat Tekstili alanlarındaki yapı malzeme ürünlerinin örnek numunelerini mimarlara tanıtıp kendi moodboardlarını oluşturabilecekleri bir alanda detaylı bilgi aktarımı da gerçekleştirdi.

 

Her ürününün kalitesiyle öne çıkan Serge Ferrari Group bu etkinliğiyle beraber renk çeşitliliğinin iddiası ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Güneş Koruması, Mimari Tekstil, Cephe Tekstili, Mobilya ve Tasarım ve Yat Tekstili alanlarında son derece geniş renk yelpazesine sahip olan Serge Ferrari Group, sezonun trendlerini takip ederek kendi sektörlerinde bu özeni göstermeye devam ediyor.  

 

Yapı Kataloğu mimarları, iç mimarları ve sektör profesyonellerini farklı konular ve farklı disiplinlerlerden sektörün önde gelen malzeme firmalarıyla bir araya getirmeye devam edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ