Yolcu360’tan havalara uçuracak yarışma!

Portföyüne araç kiralamanın yanında uçak bileti satışını da ekleyen Yolcu360, misafirleri için Instagram hesabından hediye uçak bileti yarışması başlattı. ‘Yola çıkmanın kendisinde yarattığı hisleri’ emojilerle anlatacak olan 10 talihli, yurt içi uçuşlarda gidiş-dönüş uçak bileti kazanacak.

 

Teknolojik altyapısıyla seyahat süreçlerini kolaylaştıran ve koşulsuz misafir memnuniyetine odaklanan Yolcu360, misafirlerini ‘havalara uçuracak’ bir yarışma başlatıyor. Yolcu360’ın Instagram hesabı üzerinden 24 Eylül’de başlayacak yarışmada, 10 talihliye, yurt içi uçuşlarda gidiş-dönüş uçak bileti hediye edilecek. 

 

Hediye uçak bileti kazanmak için Yolcu360 misafirlerinin yapması gereken şey basit: Yola çıkmanın kendisinde yarattığı hisleri emojilerle anlatmak ve bir arkadaşını yorumlara etiketlemek.

 

Yolcu360’ı Instagram’da takip eden ve yarışma postunu beğenenler arasında yapılacak çekilişle yurt içi uçuşlarda gidiş-dönüş uçak bileti kazanan 10 talihli belirlenecek. Talihliler, 1 Ekim 2024 Salı günü Yolcu360 Instagram hesabında açıklanacak. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı