DOLAR 34,1207 0.28%
EURO 38,0460 -0.07%
ALTIN 2.867,061,35
BITCOIN 2142544-0,16%
Gaziantep
24°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Samsung, TwitchCon San Diego 2024’te #PlayGalaxy Cup’a ev sahipliği yapacak
  • Atar Haber
  • Teknoloji
  • Samsung, TwitchCon San Diego 2024’te #PlayGalaxy Cup’a ev sahipliği yapacak
5 okunma

Samsung, TwitchCon San Diego 2024’te #PlayGalaxy Cup’a ev sahipliği yapacak

ABONE OL
20 Eylül 2024 11:36
Samsung, TwitchCon San Diego 2024’te #PlayGalaxy Cup’a ev sahipliği yapacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsung Electronics, TwitchCon San Diego 2024 kapsamında 21 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek olan ikinci #PlayGalaxy Cup’a ev sahipliği yapacak. Etkinlikte Ludwig Anders Ahgren (Ludwig) ve Tyler Polchow (TeeP) gibi popüler yayıncılar ile e-spor profesyonelleri, PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) Mobile turnuvasında karşılaşacak. Dokunmatik ekran ya da fare ve klavye kontrollerini kullanan takımlara ayrılacak olan katılımcıların tamamı, akıcı ve yüksek performanslı mobil oyun deneyimi yaşatmak üzere optimize edilmiş bir cihaz olan Galaxy S24 Ultra’da oynayacak. Turnuva, yayıncı ve eski profesyonel oyuncu Jack Martin’in (NiceWigg) kanalı aracılığıyla Twitch’te tüm dünyada canlı yayınlanacak ve etkinlikte her katılımcı kendi ek Twitch canlı yayınını da yapacak. TwitchCon 2024’ün fiziksel katılımcıları ise etkinlikteki Samsung’un standında Genshin Impact ile özel ve uygulamalı bir deneyimin keyfini çıkarabilecek. 

 

Türünün tek örneği olan turnuvayı TwitchCon 2024’te gerçekleştirmek için Twitch ve PUBG Mobile ile iş birliği yapmaktan heyecan duyduklarını belirten Samsung Electronics Başkan Yardımcısı ve Mobil e-Deneyim İş Birimi Pazarlama Stratejisi Grubu Başkanı Saejin Kim, “Avucumuzdaki Galaxy S24 Ultra, inanılmaz derecede güçlü ve bu güçle PC düzeyinde performans sunmak üzere mobil oyun deneyimini yeniden tanımlıyor. Etkinlikle ister dokunmatik ekran ister klavye ve fare kullanıyor olsunlar her türden oyun severe teknolojilerimizle en sevilen oyunların keyfini optimum performansta çıkarma imkanını nasıl sunduğumuzu göstereceğiz,” dedi.

 

Unutulmaz bir turnuva

Organizasyonun ana etkinliklerinden biri olan #PlayGalaxy Cup’ta dört takıma ayrılan 16 popüler içerik oluşturucu ve e-spor profesyoneli, Galaxy S24 Ultra akıllı telefonlarında PUBG Mobile oynayarak karşı karşıya gelecek. Bir ilk olarak, takımlardan ikisi cihazın sezgisel dokunmatik ekran kontrollerini kullanarak yarışırken diğer iki takım telefona bağlı bir klavye ve fare kurulumuyla turnuvada mücadele edecek. PC kontrollerini kullanan takımda Bryce Hutchinson (HutchMF), Brittany Lynn Watts (Cinna) ve Ludwig Anders Ahgren (Ludwig) gibi popüler yayıncılar, e-spor profesyoneli Tyler Polchow (TeeP) ile rekabet edecek. Dokunmatik ekran girişi kullanan mobil takımda ise PUBG Mobile profesyoneli Zifan Wu’ya (Xifan) Wynn Curtis (Wynsannity) ve Bella Fox gibi hayranların en sevdiği içerik oluşturucular yer alacak. 

 

Mobil oyun performansında yeni dönem

Turnuvadaki kıyasıya mücadele, giriş formatından bağımsız olarak Galaxy S24 Ultra’nın yüksek performanslı, kesintisiz ve ultra duyarlı oyun deneyimini ortaya koyacak. Qualcomm Snapdragon® 8 Gen 3 yonga setine, gelişmiş ısı yönetimi için daha büyük bir buhar odasına ve süper akıcı 120Hz yenileme hızı sunan sektör lideri Dinamik AMOLED 2X ekrana sahip Galaxy S24 Ultra, yoğun ve gecikmesiz oyun deneyimi için üretildi. Benzersiz bir sürükleyicilik, çarpıcı görseller ve Ray Tracing gibi son teknoloji özellikler sunan güçlü donanıma sahip cihaz, mobil ve PC oyunları arasında köprü kuran bir deneyim yaşatacak.

 

Samsung’un oyun sektörünün birçok lideriyle sürdürdüğü iş ortaklıkları, PUBG Mobile dahil olmak üzere popüler mobil oyunların Galaxy cihazlarına göre optimize edilmesini sağlıyor ve Galaxy kullanıcılarına özgü gelişmiş oyun performansına olanak tanıyor.

 

Samsung standında benzersiz deneyimler sunulacak

TwitchCon San Diego 2024’e katılanlar, #PlayGalaxy Cup etkinliğinin dışında, Samsung standında da sürükleyici oyun deneyimleri dünyasını keşfetdebilecek. Özel Genshin Impact APK’sını ve karakter standını yerinde deneyebilecek olan oyun tutkunları, Samsung’un dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların oyun kurulumlarını geliştirmesine yardımcı olan en yeni oyun ürünlerini ve teknolojilerini keşfedebilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ