DOLAR 34,1541 0.04%
EURO 37,9867 0.16%
ALTIN 2.884,39-0,01
BITCOIN 21610400,89%
Gaziantep
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Ölmez Kandıra esnafıyla kahvaltı programında buluştu
  • Atar Haber
  • Gündem
  • Başkan Ölmez Kandıra esnafıyla kahvaltı programında buluştu
5 okunma

Başkan Ölmez Kandıra esnafıyla kahvaltı programında buluştu

ABONE OL
23 Eylül 2024 15:06
Başkan Ölmez Kandıra esnafıyla kahvaltı programında buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Ölmez, Kandıra Belediyesi tarafından düzenlenen kahvaltı programında Kandıralı esnaflarla bir araya geldi. İlçe merkezini geliştirecek projelerle alakalı merkez esnafını bilgilendirmeye yönelik düzenlenen program, Namazgah Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Kandıra esnaflarının büyük çoğunluğunun katıldığı programda, Başkan Ölmez bizzat kendisi yeni projelerle ilgili esnafı bilgilendirdi. Kandıra Kent meydanı yenileme projesi, trafik düzenleme çalışmaları, şehir merkezinde yaya ve taşıt trafik akışını engelleyen noktaların rehabilitasyonu gibi konuları içeren projeler tüm ayrıntılarıyla esnafın bilgisine sunuldu. Çoğulcu katılımla gerçekleştirilmek istenen bu projelerde değerlendirilmek üzere esnafın da çalışmalarla ilgili görüş ve önerileri alındı. 

Bilgilendirme sunumu esnasında esnafın sorularını da cevaplayan Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez “Bizim derdimiz bir adım ileri gitmek, sizlerin biraz daha fazla kazanmasını sağlamak, vatandaşlarımızın da sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını Kandıra merkezde karşılanması yönünde benim temennim” sözleriyle düşüncelerini dile getirdi. Konuşmasını “Bizleri güzel günler bekliyor. Biz bugünlere ne kadar hazırız, nasıl hazırlanacağız, bu da bizim için çok önemli.” şeklinde sürdüren Başkan Ölmez, ayrıntılı açıklamaları ve sorulan sorulara verdiği cevaplar ile bölge esnafının projeler hakkında bilgi sahibi olmasını sağladı.

Yapılan planlama dahilinde hayata geçirilmesi düşünülen çalışmalar hakkında bilgi edinen esnaf, kendilerine bu imkânın sunulmasından ve Kandıra’yı bir adım daha ileri taşıyacak projelerin planlanıyor olmasından memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ