DOLAR 34,1320 -0.03%
EURO 38,1131 0.48%
ALTIN 2.905,850,72
BITCOIN 2157327-0,35%
Gaziantep
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Serik Aşağıoba Mahallesi’nin yolları yenileniyor
7 okunma

Serik Aşağıoba Mahallesi’nin yolları yenileniyor

ABONE OL
24 Eylül 2024 11:57
Serik Aşağıoba Mahallesi’nin yolları yenileniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik ilçesi Aşağıoba Mahallesi’nde zamanla deforme olan yolları yenileyerek sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştiriyor.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların daha konforlu seyahat edebilmeleri için çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı ekipler, zaman içinde deforme olan Serik Aşağıoba Mahallesi yolunda asfalt çalışması başlattı. Yaklaşık 5 kilometrelik yolun asfalt çalışması en kısa sürede tamamlanarak vatandaşın kullanımına sunulacak.

ŞEHİRDEKİ HİZMET KIRSALA ULAŞIYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Sorumlusu İsa Akdemir, zamanla deforme olan yolun alt yapı eksikleri tamamlanıp daha sağlam bir yol olması için çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Akdemir “Yolumuzu yenilemeden önce alt yapı çalışmalarını tamamladık. Muhittin Başkanımız şehirde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet nasıl ulaşıyorsa kırsal kesimde yaşayan vatandaşlara da aynı hizmetin ulaşmasını istiyor. Bu kapsamda Aşağıoba Mahallesi’nde yoğun olarak kullanılan bu yolu yenileyerek sathi asfalta kaplıyoruz. Vatandaşlarımıza yollarının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR

Aşağıoba Mahalle Muhtarı Mehmet Akın ise zamanla bozulan yolları için Büyükşehir Belediyesi’ne başvuruda bulunduklarını söyledi. Akın “Mahallemizdeki bu yol 1997 yılından bu yana kullanılıyor. Yolumuz grup yolu olduğu için çok yoğun kullanılıyor bu nedenle zamanla bozulmalar meydana gelmişti. Daha sonra Büyükşehir Belediyesi’ne yolumuzun yenilenmesi için başvuruda bulunduk. Büyükşehir ekipleri yolumuzu yenilemek için sathi asfalt çalışması başlattılar. Mahallem adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ