DOLAR 34,1299 -0.04%
EURO 38,1773 0.67%
ALTIN 2.920,901,24
BITCOIN 22012071,70%
Gaziantep
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gedik Yatırım, Başkent Private Şube yatırımcılarına hizmet vermeye başladı
  • Atar Haber
  • Ekonomi
  • Gedik Yatırım, Başkent Private Şube yatırımcılarına hizmet vermeye başladı
8 okunma

Gedik Yatırım, Başkent Private Şube yatırımcılarına hizmet vermeye başladı

ABONE OL
24 Eylül 2024 15:16
Gedik Yatırım, Başkent Private Şube yatırımcılarına hizmet vermeye başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin önde gelen yatırım kuruluşları arasında yer alan Gedik Yatırım, yatırımcılarına bulundukları her yerde kaliteli ve hızlı hizmet sunmak üzere şube ağını genişletiyor. Sektörde bir ilk olan Private Şube yapılanmalarının hızla büyüdüğüne dikkat çeken Gedik Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Onur Topaç, “Gedik Yatırım olarak, sektörde her alanda liderlik vizyonumuzla hareket ediyoruz. Ankara’da açtığımız Başkent Private şubemizle Türkiye genelinde şube ağımızı genişletmenin toplamda 33 il 69 şube ve şu an itibariyla 8. private şubemizi açmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

Türkiye’nin önde gelen yatırım kuruluşları arasında yer alan Gedik Yatırım, ülke genelinde şubeleşmesini hız kesmeden sürdürüyor. Gedik Yatırım, geçtiğimiz aylarda hizmet ağına eklediği Tekirdağ Şube ve Isparta Private şubesi ile sektörde şube ağı en geniş şirket olarak pozisyonunu güçlendirdi. Sektörde bir ilk olan Private Şube yapılanmasının 8.sini 20 Eylül 2024’te Başkent Private Şube olarak Ankara’da açtı.

 

Başkent Private şubesinin açılışında konuşan Gedik Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Onur TopaçGedik Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Tosun ve Gedik Yatırım Şube Satış Yönetimi Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Ergün KoşucuPrivate Şubeler Direktörü Orkun Yurttepe, Başkent Private Şube Müdürü Fatih Akşam, şube çalışanları ve yatırımcıların katıldığı bir törenle yapıldı.

 

Açılışta bir konuşma yapan Gedik Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Onur Topaç, “Gedik Yatırım olarak, sektörde her alanda liderlik vizyonumuzla hareket ediyoruz. Ankara’da açtığımız Başkent Private şubemizle Türkiye genelinde şube ağımızı genişletmenin toplamda 33 il 69 Şube ve şu an itibariyla 8. private şubemizi açmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. 714’e ulaşan çalışan sayımızla ve bugün 8. şubemizi açtığımız Gedik Yatırım Başkent Private ile yatırım serüvenimizde kapsamlı ve profesyonel destek ekibimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu büyüme sürecinde başarılı çalışmalarından dolayı çalışma arkadaşlarıma ve bize duydukları güven için yatırımcılarımıza teşekkür eder, yeni şubemizin hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

 

Yatırım piyasalarındaki 33 yıllık deneyimi ve sayısı her geçen gün artan çalışanıyla mevcut ve potansiyel yatırımcılarına kaliteli ve hızlı bir hizmet deneyimi yaşatmayı amaçlayan Gedik Yatırım, önümüzdeki dönemde de Private Şube açılışlarına ağırlık verecek. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ