DOLAR 34,2105 0.07%
EURO 37,9155 -0.48%
ALTIN 2.928,521,14
BITCOIN 2116979-2,25%
Gaziantep
20°

AÇIK

05:29

İMSAK'A KALAN SÜRE

Seferihisar’da “Yaş Almış” vatandaşlar unutulmaz bir gün geçirdi
  • Atar Haber
  • Gündem
  • Seferihisar’da “Yaş Almış” vatandaşlar unutulmaz bir gün geçirdi
6 okunma

Seferihisar’da “Yaş Almış” vatandaşlar unutulmaz bir gün geçirdi

ABONE OL
1 Ekim 2024 15:26
Seferihisar’da “Yaş Almış” vatandaşlar unutulmaz bir gün geçirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seferihisar Belediyesi Seferiçınar Yaş Alma Merkezi danışanları ile “Dünya Yaşlılar Günü”nü kutladı. Kutlamaya Seferihisar Belediyesi Yaş Alma Merkezi’nin 500’ü aşkın üyesi katıldı.
 
İhsaniye Köy Meydanı’nda yapılan kutlamada yaş almış vatandaşlar birbirinden keyifli etkinliklerle pikniğin tadını çıkardı.

 
1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında düzenlenen piknik, kahvaltı ile başlayarak unutulmaya yüz tutmuş nostaljik oyunlardan klinik pilatese eğlenceli aktivitelerle devam etti.
 
“Seferihisar’ı daha yaşanabilir ve yaşlı dostu örnek bir kent haline getireceğiz”
 
Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin; ‘’  Seferihisar’ı daha yaşanabilir ve  yaşlı dostu örnek bir kent haline getireceğizYaş almış vatandaşlarımızın mücadele ettiği sorunları görüyoruz. Seferiçınar Yaş Alma Merkezimizi yaş almış komşularımız hangi konuyla ilgili gelirlerse gelsinler, bu birimde hizmet alabilmeleri misyonu ile hayata geçirdik. Aslında burada hemşehrilerimiz için olan hizmetleri tek çatı altında topluyoruz.. Sizlerin güler yüzünden, bizlere olumlu dönüşlerinizden güç alarak çalışıyoruz. Etkinliğimize düşündüğümüzün üzerinde bir katılım oldu. Yaş almış hemşehrilerimiz bu etkinliğin devamlı hale gelmesini istediklerini belirtti.  Siz isterseniz biz elbette yapacağız. Ben de burada sözümü veriyor, bu etkinliği tüm köylerimizde tekrarlayacağımızın müjdesini veriyorum. Dünya Yaşlılar Günü’ne özel düzenlediğimiz pikniğe katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyor, tüm yaş almış komşularımın Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyorum” dedi.
 
Seferihisar Belediyesi, ileri yaştaki komşularına verdiği hizmetleri çeşitlendirmeye ve niteliğini geliştirmeye devam ediyor. Hayata geçirdiği uygulamalarla ihtiyaç sahibi ileri yaştaki komşularına sıcak yemek dağıtımı, Evde sağlık desteği, hasta bezi temini gibi pek çok hizmeti vererek komşularını bir an olsun yalnız bırakmıyor.
Pikniğe katılan Seferiçınar Yaş Alma Merkezi üyeleri; “Seferiçınar Yaş Alma Merkezi biz emekliler için nefes oldu. Ekonomik anlamda dışarıda herhangi bir yerde kahve içmek bile lüks haline geldi. Öncelikle Belediye Başkanımız İsmail Yetişkin’e bizlere sosyalleşecek bu denli güzel bir yer kazandırdığı için teşekkür ediyoruz. Bu piknik ile bu güzel havada hem bol oksijen aldık hem de keyifli bir etkinlik geçirdik. Tekrarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Etkinlik tüm katılımcılarla birlikte gerçekleştirilen doğa yürüyüşü ile sona erdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ