DOLAR 34,2065 -0.01%
EURO 37,8676 0.2%
ALTIN 2.923,83-0,18
BITCOIN 2062024-1,65%
Gaziantep
21°

AÇIK

05:29

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Yıldız, üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.
  • Atar Haber
  • Gündem
  • Başkan Yıldız, üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.
5 okunma

Başkan Yıldız, üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.

ABONE OL
2 Ekim 2024 16:18
Başkan Yıldız, üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Geyve Meslek Yüksekokulu tarafından organize edilen “Öğrenci Buluşmaları” programında Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız üniversite eğitimine yeni başlayan öğrenciler ile bir araya geldi.

SUBU Geyve MYO Konferans salonunda Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. İbrahim Taha Dursun moderatörlüğünde gerçekleştirilen “Öğrenci Buluşması” söyleşi programında Başkan Yıldız öğrencilere kısa bir konuşma gerçekleştirdi akabinde öğrenci ve akademisyenlerin sorularını yanıtladı.

Hedef odaklı yaşamanın önemine vurgu yapan Başkan Yıldız; “Geyve Belediye Başkanlığı hedefini kendime 10 yıl evvel koydum. Ve hep bu hedef üzere çalıştım. Rabbim takdir etti, hemşehrilerimiz de teveccüh gösterdi ve bu hedefim bana nasip oldu. Çok çalıştık, gayret ettik. Tabi bir de bunun yanında anne baba duası almamızın da büyük katkısı olduğunu düşünüyorum. Bizlere birçok kapıyı annemizin duaları açtı. Kendinizi geliştirin, yetiştirin. Asla anne babalarınızı ihmal etmeyin. Gayret ve aldığınız dualar sizi hedefinize ulaştıracaktır.” Dedi.

Başkan Yıldız; “Artık Geyve’de misafirimiz değil hemşehrimizsiniz”

Üniversite eğitimine Geyve’de devam eden öğrencilerin fikir, öneri ve projelerini önemsediğini belirten Başkan Yıldız; “Sizlere misafir olarak bakmıyoruz. Sizleri artık birer hemşehrimiz olarak görüyoruz. Türkiye’nin farklı şehirlerinden beldelerinden bu şehre geldiniz. O sebeple şehrinizde gördüğünüz güzel projeleri bizlere sunabilirsiniz. Geyve’yi hep birlikte geleceğe hazırlayalım. Bizlere fikirler, projeler sunun. Geyve Belediyesi’nin kapısı sizlere her zaman açık.” Dedi.

Öğrenci ve akademisyenlerin sorularının cevaplanması ile son bulan program akabinde Başkan Yıldız ve MYO Müdürü Doç.Dr. İbrahim Taha Dursun öğrencilere yerleşke bahçesinde çorba ikram etti. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ