DOLAR 34,2503 0.29%
EURO 37,6116 -0.47%
ALTIN 2.913,90-0,06
BITCOIN 21285463,03%
Gaziantep
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lüleburgaz’da her şey temiz sokaklar mutlu yarınlar için
5 okunma

Lüleburgaz’da her şey temiz sokaklar mutlu yarınlar için

ABONE OL
4 Ekim 2024 13:06
Lüleburgaz’da her şey temiz sokaklar mutlu yarınlar için
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lüleburgaz Belediyesinin başlattığı “Temiz Sokaklar Mutlu Yarınlar” projesi kapsamında çevreye duyarsız kişilerin kirlettiği parkı ilkokul öğrencileri belediye görevlileriyle birlikte temizledi. Çocuklar, yetişkinlere çevre temizliğiyle ilgili duyarlı olmaları yönünde çağrıda bulundu. 

 

Lüleburgaz Belediyesinin geçtiğimiz ay başlattığı ve gönüllüler eşliğinde her mahallede sırayla gerçekleştirdiği Temiz Sokaklar Mutlu Yarınlar projesine ilgi her geçen gün artıyor. Gönüllüler, belediye personeliyle birlikte belirlenen mahallelerde buluşarak kapsamlı bir temizlik harekatı gerçekleştiriyor. Her geçen gün katılımın arttığı çevreye farkındalık kampanyasında bugün Atatürk Mahallesi’nde temizlik çalışması yapıldı. 

 

Çocuklar parkı temizledi!

 

Büyük ilgi gören kampanyaya bir destek de Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu öğrencilerinden geldi. Öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte okulun yanında bulunan Atatürk Parkı’nda temizlik çalışması gerçekleştirdi. Çocuklar yaklaşık 1 saatlik süre içinde parkı tertemiz yaparken parka atılan çöplere tepki gösterdi. Çocuklar özellikle yetişkinlere sigara izmaritlerini ve su şişelerini yere atmamaları konusunda anlamlı bir çağrıda bulundu. 

 

Gönüllüler ve belediye iş birliği!

 

Çevreye gönül vermiş duyarlı vatandaşlarla ve belediyenin iş birliğiyle gerçekleştirilen “Temiz Sokaklar Mutlu Yarınlar” projesi her hafta bir mahallede düzenleniyor. Katılımın her geçen gün arttığının gözlemlendiği temizlik kampanyasında belediye görevlileri, mahalle sakinleri ve gönüllü diğer katılımcılarla birlikte sokaklar temizleniyor. Temizlik çalışmalarında ortaya çıkan kirlilik gözler önüne serilirken her etkinlik sonrasında çevreye duyarlı bir kent için farkındalık mesajı veriliyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ