DOLAR 34,2619 0.09%
EURO 37,1484 -0.22%
ALTIN 3.002,440,25
BITCOIN 2290353-2,06%
Gaziantep
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kemer Belediye Merkez Spor’dan Başkan Topaloğlu’na ziyaret
  • Atar Haber
  • Gündem
  • Kemer Belediye Merkez Spor’dan Başkan Topaloğlu’na ziyaret
5 okunma

Kemer Belediye Merkez Spor’dan Başkan Topaloğlu’na ziyaret

ABONE OL
21 Ekim 2024 09:08
Kemer Belediye Merkez Spor’dan Başkan Topaloğlu’na ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kemer Belediye Merkez Spor Kulübü Başkanı Ayhan Süel ve kulüp üyeleri, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu. 

 

Kulüp Başkanı Ayhan Süel, Kemer Belediye Merkez Spor Teknik Direktörleri Tayfun Yaz, İskender Gökcan, Melih Bildiş ve kulüp üyeleri futbolda altyapıya önem vererek gençlerin sporla tanışmasını ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasını sağladığı için Başkan Topaloğlu’na teşekkür etti.

Kulüp üyeleri ayrıca, 2. Amatör Küme başladığında Kemer’in gençlerini oynatabilmek amacıyla katılım sağlayacaklarının bilgisini de iletti. 

Başkan Topaloğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Futbolda altyapıya büyük önem veriyoruz. U12, U14 ve U16 takımlarımızda Kemer formasını terleten gençlerimiz çok iyi durumda. Kendi liglerinde fırtına gibi esiyor. Kulüp Başkanımız Ayhan Süel ve ekibi çocuklarımızla çok güzel ilgileniyor. Ağaç yaş iken eğilir sözüyle harekete ederek gençlerimizin futbolda en iyi şekilde gelişmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Gençlerimize desteğimiz artarak devam ediyor. Gençlerimizin başarılarının devamını diliyorum.” dedi. 

Ziyaret sonrası Ayhan Süel ve beraberindekiler, Başkan Topaloğlu’na, Necati Topaloğlu yazılı Kemer Belediye Merkez Spor forması hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ