DOLAR 34,2389 0.06%
EURO 37,0699 0.12%
ALTIN 3.125,200,12
BITCOIN 2290612-1,69%
Gaziantep
15°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Merve Sevi: Baba Beni Güldürsene filminde Yeşilçam sıcaklığını yakaladık
  • Atar Haber
  • Magazin
  • Merve Sevi: Baba Beni Güldürsene filminde Yeşilçam sıcaklığını yakaladık
88 okunma

Merve Sevi: Baba Beni Güldürsene filminde Yeşilçam sıcaklığını yakaladık

ABONE OL
21 Ekim 2024 21:56
Merve Sevi: Baba Beni Güldürsene filminde Yeşilçam sıcaklığını yakaladık
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeşilçam tadında aile komedisi “Baba Beni Güldürsene” filminin güzel oyuncusu Merve Sevi, Türk Sineması’na olan özlemini, kızını çok seven Beyza karakteriyle giderdiğini anlattı.

Yapımcılığını Wovie, Retropro ve DMC’nin yaptığı, yönetmen koltuğunda Emrah Aguş’un oturduğu, senaryosunu ise Dinar Kahveci’nin kaleme aldığı “Baba Beni Güldürsene” filminin güzel oyuncusu Merve Sevi, kızını her şeyden çok seven Beyza karakteriyle sevenlerini karşısına çıkacak. 8 Kasım’da vizyona girecek olan “Baba Beni Güldürsene” filmiyle uzun bir süre ayrı kaldığı beyazperdeye geri dönen güzel oyuncu Merve Sevi, Yeşilçam’a olan özlemini de bu filmle giderdi.

Son zamanlarda Yeşilçam’daki sıcaklığı özleyenlerin özlemlerinin nihayet giderileceğini söyleyen güzel oyuncu Merve Sevi, “Yeşilçam genellikle hayatın zorlukları, aşk, aile dramları ve toplumsal eşitsizlikleri ele alır. Bu durumu çok güzel izah ederler. Dönemin dili en iyi şekilde kullanılır ve herkese hitap eder. Bunların en iyi örneği de ‘Neşeli Günler’dir. Bizim filmimizin anlatım dili çok samimi, sıcak, mesajı net veren ve bu anlamda Yeşilçam’ı baya andırıyor” diyerek “Baba Beni Güldürsene” filminin o sıcaklığı yakaladığını söyledi. Yeşilçam’ın birbirinden efsane isimlerini anmayı unutmayan Sevi, “Birçok Yeşilçam filmi, kültürel miras oluşturmuştur. Bu çok kıymetli. Bu kıymeti de değerli ustalar verdi. Haddim değil tabii ki ama Şener Şen benim için bambaşka” dedi.

Başrollerinde Ahmet Kürşat Öçalan ve Altın Kelebek ödüllü Aylin Akpınar’ın yer aldığı filmde; Ali Semi Sefil, Arven Beren, Kaan Alp Dayı, Ela Şafak gibi çocuk yıldızların yanı sıra Merve Sevi, Levent Özdilek, Ceyhun Fersoy ve Tevhide Dadı gibi birçok başarılı oyuncu yer alıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ