DOLAR 34,2921 0.09%
EURO 37,0007 -0.01%
ALTIN 3.131,380,12
BITCOIN 2279806-0,71%
Gaziantep
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vodafone’un Esnek Yan Haklar Programı “VFlexy” Yenilendi
5 okunma

Vodafone’un Esnek Yan Haklar Programı “VFlexy” Yenilendi

ABONE OL
23 Ekim 2024 09:07
Vodafone’un Esnek Yan Haklar Programı “VFlexy” Yenilendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, çalışanlarının yan haklarını yaşam tarzlarına ve farklı ihtiyaçlarına göre belirlemesi amacıyla kurguladığı ve yaklaşık 7 yıldır başarıyla uyguladığı Vflexy esnek yan haklar programını yeniledi. Yeni program kapsamında özel sağlık sigortası, yemek ve ulaşım desteği gibi alanlarda çeşitli yenilikler ve daha fazla esneklik sunulurken, yeni marka iş birlikleriyle de çalışanlar için özel indirim fırsatları sağlanıyor.

 

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Nazlı Tlabar Güler, şunları söyledi:

 

“Son dönemde yapılan araştırmalar, esnek yan hakların çalışanların bir şirketi tercih etme ve o şirkette kalma kararlarında kritik hale geldiğini gösteriyor. Değişen çalışma alışkanlıklarıyla, işverenler kapsayıcı bir bakış açısıyla, çalışan ihtiyaçlarına hitap eden çözümler sunarak, işveren markalarının değerini artırmaya çalışıyor. Esnek yan haklar, çalışan memnuniyetini ve bağlılığını yükseltirken, aynı zamanda farklı yaşam koşullarına sahip çalışanlara hitap ederek çeşitliliği ve dahiliyeti destekliyor. Bu da işveren markasını daha kapsayıcı ve çekici hale getirerek yeteneği çekme ve elde tutmada belirleyici bir faktör oluyor. Tüm bunları göz önünde bulundurarak, esnek yan haklar programımız Vflexy’yi hem çalışma arkadaşlarımızdan aldığımız geri bildirim ve beklentiler, hem de global ve lokal trendler doğrultusunda yenilemeye karar verdik. Yeni programımızla, temel yan hakların üstüne esnek haklar sunuyoruz ve çalışma arkadaşlarımız haklarını diledikleri gibi esnetebiliyor. Ayrıca, ek bütçe kazanabiliyorlar. Vodafone olarak, esnek yan haklar konusuna yönelik yenilikçi çalışmalarımıza devam edeceğiz.” 

 

Özel sağlık sigortası paket seçenekleri arttı 

 

Yenilenen Vflexy kapsamında, Vodafone çalışanlarına 5 özel sağlık sigortası paketinden birini seçme hakkı sunuluyor.  Vodafone çalışanları aynı zamanda eş ve çocuklarından oluşan bağımlıları için de farklı bir paket seçebiliyor. Ayrıca, seçtikleri paketin limit miktarına göre ek bütçe kazanabiliyor ve bu bütçeyi çeşitli markalarda değerlendirebiliyorlar. Dileyen çalışanlar, kazandıkları ek bütçeyle, kendi sigorta paketlerine ek olarak evcil hayvanlarına da sigorta yaptırabiliyor. 

 

Yemek desteği genişledi

 

Halihazırda hibrit çalışma modelinin uygulandığı Vodafone’da aylık yemek ücretini belirlenen tutar üzerinden ay başı itibarıyla alan çalışanlar, yeni programla birlikte yasal limit üzeri olan tutarı esneterek ek bütçe yaratabiliyor ve yaratılan bu bütçeyi çeşitli markalarda değerlendirebiliyor.

 

Yeni marka iş birlikleri eklendi

 

Yeni programda Vodafone çalışanlarına bütçelerini harcayabilecekleri daha fazla marka seçeneği sağlanıyor. Sağlık, Kişisel Gelişim ve Üyelikler, E-ticaret ve Perakende, Eğlence olmak üzere 4 başlıkta toplanan ve bu yıl Vflexy sistemine eklenen markalar arasında NuSpa, Maya Estetik, Torchwell (Maslak Spor Salonu ve Diyetisyen), FitChef, Hiwell, Aposto, NeoSkala, IKSV Kart, USLA, Open English, Cambly, Storytel, Masterpiece, Biletix ve Biletinial bulunuyor. Bu firmaların Vodafone çalışanlarına sundukları indirimli fırsatlar üzerinden dileyen çalışanlar bütçelerini bu markalarda da esnetebiliyor.

 

Vflexy bütçesi veriliyor 

 

Vflexy programıyla Vodafone çalışanlarına Vflexy bütçesi veriliyor. Bu bütçeyi çalışanlar sistem içinde istediği şekilde kullanıyor. Sistem, çalışanlara bütçelerini market, giyim, mobilya, akıllı telefon ve teknolojik alışverişlerde kullanmak üzere opsiyon sağlıyor. Aynı zamanda çalışanlar, bu sistemde yıllık primlerini BES sistemine aktararak birikimlerini esnetebiliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ