DOLAR 34,2704 -0.03%
EURO 37,1042 0.2%
ALTIN 2.993,850,05
BITCOIN 2273878-1,81%
Gaziantep
17°

AÇIK

05:54

İMSAK'A KALAN SÜRE

MASKİ’den Saruhanlı’ya İnceleme Ziyareti
6 okunma

MASKİ’den Saruhanlı’ya İnceleme Ziyareti

ABONE OL
23 Ekim 2024 14:46
MASKİ’den Saruhanlı’ya İnceleme Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Özgür Avşar, idarenin çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla Saruhanlı İlçe Şefliğine ziyarette bulundu. Atıksu arıtma tesisi ile ilçe merkezine su verilen içme suyu deposu ve içme suyu arıtma tesisinde incelemede bulunan Avşar, ilçenin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında aktif bir şekilde sahada olduklarını belirtti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Özgür Avşar, idarenin çalışmaları ile ilgili bilgi almak ve yurttaşlara ulaştırılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla Saruhanlı ilçe şefliğini ziyaret etti. Avşar, atıksu arıtma tesisi ile ilçe merkezine su verilen içme suyu deposu ile içme suyu arıtma tesisinde incelemelerde bulundu ve çalışmalar ile ilgili yetkili personelden bilgiler aldı.  

“Hizmetlerimizin yurttaşlarımıza daha kaliteli ve hızlı gitmesi gerekiyor”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Özgür Avşar, 17 ilçede olduğu gibi Saruhanlı merkez ve kırsal mahallelerinde çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirterek, “Su en temel ihtiyaç. Bu doğrultuda MASKİ Genel Müdürlüğümüzün il genelinde olduğu gibi Saruhanlılı yurttaşlarımıza da hizmeti daha kaliteli, verimli ve hızlı bir şekilde ulaştırması gerekiyor. Birimlerimizle koordine olarak ilçemizin ihtiyaçlarının karşılanması için dört koldan çalışıyoruz. Canla başla çalışarak görevinin başında olan personellerimiz ile bir araya geldik, sahada incelemelerde ve fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ