DOLAR 34,2849 0.05%
EURO 37,0149 -0.02%
ALTIN 2.989,66-1,25
BITCOIN 2257898-2,28%
Gaziantep
17°

AÇIK

05:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

Watergarden İstanbul, Türkiye Cumhuriyeti’nin 101. Yılını Coşkuyla Kutluyor
  • Atar Haber
  • Ekonomi
  • Watergarden İstanbul, Türkiye Cumhuriyeti’nin 101. Yılını Coşkuyla Kutluyor
47 okunma

Watergarden İstanbul, Türkiye Cumhuriyeti’nin 101. Yılını Coşkuyla Kutluyor

ABONE OL
23 Ekim 2024 15:26
Watergarden İstanbul, Türkiye Cumhuriyeti’nin 101. Yılını Coşkuyla Kutluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anadolu Yakası’nın gözde yaşam ve eğlence merkezi Watergarden İstanbul, Cumhuriyet Bayramı’nı sanat, müzik ve etkileyici gösterilerle kutluyor.
 
Türkiye Cumhuriyeti’nin 101. kuruluş yıl dönümü, Watergarden İstanbul’da düzenlenecek renkli etkinliklerle kutlanacak. 24 Ekim’de başlayıp 29 Ekim’deki büyük finalle sona erecek olan kutlamalar, ziyaretçilere Cumhuriyet coşkusunu sanat, müzik ve görkemli su ve ışık gösterileri eşliğinde yaşatacak.
 
Kutlamalar, Türkiye’nin önde gelen ressamlarını bir araya getiren “Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları Cumhuriyet Yüzyılı Sanat Çalıştayı” ile başlayacak. Küratörlüğünü ünlü ressam Prof. Dr. Orhan Cebrailoğlu’nun üstlendiği bu etkinlikte, sanatçılar 5 gün boyunca öğrenciler ve ziyaretçilerle birlikte canlı performanslar sergileyecek. Sanatçıların eserleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda sergilenecek.
 
29 Ekim’de gün boyunca devam edecek olan etkinlikler, canlı DJ performansları, MBA Okulları Bando Takımı Turu ve Türk bayraklarının dağıtımıyla renklenecek. Saat 16.00’da MBA Okulları Koro ve Orkestrası en güzel Cumhuriyet şarkılarını Cumhuriyet çocuklarıyla birlikte seslendirecek.
 
Saat 19.00’da Watergarden İstanbul’un ikonik havuzunun içerisine kurulan dev sahnede Seramonistanbul Grubu, Cumhuriyet Konseri’ni su, ışık ve lazer gösterileri eşliğinde sahneleyecek. Marşlar eşliğinde gerçekleşecek konser yaklaşık 2 saat sürecek. Gecenin finalinde ise görkemli bir havai fişek gösterisiyle gökyüzü kırmızı beyaza bürünecek ve Cumhuriyet coşkusu doruğa ulaşacak.
 
Anadolu Yakası’ndaki Cumhuriyet kutlamalarının buluşma noktası olan Watergarden İstanbul’da tüm etkinlikler ücretsiz olarak gerçekleşecek.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ