DOLAR 34,2412 -0.11%
EURO 37,0793 0.24%
ALTIN 3.013,140,69
BITCOIN 23038581,38%
Gaziantep
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çift doz Warcraft kutlamalarına hazır olun!
7 okunma

Çift doz Warcraft kutlamalarına hazır olun!

ABONE OL
24 Ekim 2024 08:16
Çift doz Warcraft kutlamalarına hazır olun!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu yıl, Warcraft’ın 30. yılını ve World of Warcraft’ın 20. yılını kutluyoruz ve oyunculara heyecan verici haberler, etkinlikler ve yeni içerikler getiriyoruz.

Warcraft evreni 30. Yıldönümüne yaklaşırken, World of Warcraft, Classic, Hearthstone ve Warcraft Rumble’daki ekipler 13 Kasım’da özel bir sunumda Warcraft 30. Yıldönümü Direct için bir araya geliyor! Ve World of Warcraft ile oyuncular, oyunun 20. yıl dönümünü The War Within’in (11.0.5) ilk içerik güncellemesiyle canlı olarak sunulan yeni oyun içi etkinliklerle anmaya başlayabilirler.

Takvimlerinizi İşaretleyin – Warcraft 30. Yıl Dönümü Direct Yayını 13 Kasım’da Gerçekleşiyor!

Bu destansı dönüm noktasını kutlamak için yıldönümü kutlamalarını Warcraft 30. Yıl Dönümü Direct ile başlatıyoruz – World of Warcraft, Classic, Hearthstone ve Warcraft Rumble’daki ekipler 13 Kasım’da bir araya gelecek.

Warcraft evreni, Azeroth’un sayısız versiyonuna yayılan maceraların 30. yılına yaklaşırken World of Warcraft, Classic, Hearthstone ve Warcraft Rumble ekipleri 13 Kasım’da gerçekleşecek olan özel bir sunum için bir araya geliyor!

 

Warcraft 30. Yıl Dönümü Direct Yayını, TSİ 21.00’da Twitch, YouTube ve TikTok’ta gerçekleşecek. Warcraft geliştiricileri bu yayında son 30 yıla dair anılarını ve gelecekte neler bekleyebileceğimize dair ipuçlarını paylaşacak.

 

Direct Yayınının ardından Kutlamalar; Eylül ayında Helvepic tarafından yapımcılığını üstlenilen ve İsviçre’de çekilen “World of Warcraft: Müziğin 20 Yılı” konserinin yayınıyla devam edecek. Konser, World of Warcraft’ın en sevilen müzik eserlerini onurlandıran 21st Century Orkestrası ve üç koroyu – Tales of Fantasy, Ardito ve Madrijazz Gospel – 190 kişilik bir gösteride bir araya getiriyor. 

 

Yayını Warcraft’ın herhangi bir kanalından izleyen oyuncular; WoW, Hearthstone ve Warcraft Rumble’da kullanılabilecek oyun içi öğeler için ödüller kazanma şansı da yakalayacak. Ödül takvimiyle ilgili ek detaylar yakında paylaşılacak.

 

Warcraft 30. Yıl Dönümü Direct Yayını hakkında daha fazla bilgiye World of Warcraft web sitesinden ulaşabilirsin.  

WoW’un 20. Yıl Dönümü için Oyun İçi Kutlamalar Başladı!

 

World of Warcraft’ın 23 Kasım’daki 20. resmî Yıl Dönümü yaklaşırken oyuncuların yirmi yıllık bu macerayı kutlayacağımız çeşit çeşit oyun içi etkinliğe katılabileceği ilk içerik güncellemesi The War Within (11.0.5) çıktı!

 

Azeroth’un eski veya şimdiki tüm savaşçıları, Tanaris’in çorak topraklarına sarılıp sarmalanmış Zaman Mağaraları’nda özel bir kutlamaya ve bol bol ödül kazanmaya davetli! İşte oyuncuların 20. yıl dönümü güncellemesinden neler bekleyebileceğini gösteren birkaç örnek:

 

  • YENİ CLASSIC BASKINI: Blackrock Derinleri
    1. Klasik dönem zindanı yeniden düzenlenerek LFR, Normal ve Heroic zorluklarında oynanabilecek 10-15 oyunculuk 8 patronlu bir baskına dönüştürüldü. 
  • YENİ TIMEWALKING: Klasik Zindanlar
    1. Klasik zindanlar LFD grup bulucuda sunulacak ve yıl dönümü etkinliğinin ardından da Timewalking rotasyonuna resmî olarak eklenecek. 
      • Ölüm Madenleri (orijinal klasik sürümü)
      • Dire Maul (doğu ve batı kanatları)
      • Stratholme (canlı ve hortlamış kanatları)
  • YENİ DÜNYA PATRONLARI
    1. Önceki yıl dönümü patronlarına ek olarak ödülleri güncellenmiş daha fazla baskın patronu oyuna dönüş yapacak:
      • Sha of Anger (Mists of Pandaria’dan)
      • Archavon the Stonewatcher (Wrath of the Lich King’den)
  • EFSANEVİ ÖDÜLLER
    1. Yeni binekler, yoldaşlar ve klasik transmog setleri; Bronz Kutlama Jetonu isimli yeni bir para birimiyle alınabilecek.
    2. Ek olarak 2. Kademe zırh setlerinin güncellenmiş modern hâlleri, tüm sınıflar tarafından Bronz Kutlama Jetonu kullanarak satın alınabilecek. Klasik 2. Kademe döneminde mevcut olmayan sınıflar için de yeni setler hazırladık.

 

11.0.5 içerik güncellemesinde sınıf dengeleme güncellemeleri, yeni görevler ve haydut, büyücü ve rahip de dâhil altı yeni savaş sınıfıyla Dracthyr genişletilmesi de dâhil olmak üzere oyuncuların keyif alacağı ek değişiklikler ve özellikler de geliyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ