DOLAR 34,2369 -0.13%
EURO 37,1053 0.31%
ALTIN 3.008,340,54
BITCOIN 23159521,55%
Gaziantep
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çocuklar ‘Halk Süt’le büyümeye devam ediyor
5 okunma

Çocuklar ‘Halk Süt’le büyümeye devam ediyor

ABONE OL
24 Ekim 2024 08:37
Çocuklar ‘Halk Süt’le büyümeye devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin halkçı projelerden olan “Halk Süt” Antalyalı çocukların sağlıklı şekilde büyümesine katkıda bulunmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından her ay 8 bin aileye süt desteğinde bulunuluyor. 

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik kapsamında, hayata geçirdiği halkçı projelerden olan “Halk Süt” çocuklar için sağlıklı ve besleyici besin kaynağı olmayı sürdürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’dan Kaş’a kadar Antalya’nın 19 ilçesindeki çocukların sağlıklı yetişmesi için Halk Süt hizmeti sunuyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından her ay 8 bin aileye süt desteğinde bulunuluyor. 

8 LİTRE SÜT

Hijyenik ve sağlıklı şartlarda hazırlanıp paketlenen Halk Süt, yapılan incelemeler sonrasında ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ailelere teslim ediliyor. Ailelere her ay 8 litre süt desteğinde yapılıyor. Böylece çocuklar, gelişimleri için önemli olan süt ihtiyacını sağlıklı, besleyici ve lezzetli Halk Süt ile karşılıyor. Halk Süt’ten 2-5 yaş aralığındaki çocuklar faydalanıyor. Zorlu ekonomik şartlarda, zorunlu ihtiyaç ürünlerine ulaşmakta zorluk çeken vatandaşlar çocuklarının gelişimi açısından çok önemli olan bu destekten dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini dile getirdi. 

BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR

Halk Süt Projesi’nden faydalanan Murat Mendeş, hizmetten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mendeş, “Durumu olmayanlar için süt dağıtımı çok önemli, 2.5 yaşındaki çocuğum için süt desteği alıyorum. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.

ONLİNE BAŞVURU

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Halk Süt Projesi’ne başvurmak isteyen ailelerin, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesi olan antalya.bel.tr adresinden başvuru formunu doldurarak, online başvuru yapması gerekiyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ