DOLAR 34,2906 0.16%
EURO 37,0922 -0.36%
ALTIN 3.028,620,57
BITCOIN 23202461,34%
Gaziantep
18°

AÇIK

18:15

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Başkan İbrahim Sandıkçı: “Öğrencilerimizin bilişsel pratikler kazanmalarına destek oluyoruz”
  • Atar Haber
  • Eğitim
  • Başkan İbrahim Sandıkçı: “Öğrencilerimizin bilişsel pratikler kazanmalarına destek oluyoruz”
7 okunma

Başkan İbrahim Sandıkçı: “Öğrencilerimizin bilişsel pratikler kazanmalarına destek oluyoruz”

ABONE OL
27 Ekim 2024 08:36
Başkan İbrahim Sandıkçı: “Öğrencilerimizin bilişsel pratikler kazanmalarına destek oluyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıfları ile öğrencilerin bilişsel gelişimlerini ileriye taşıdıklarını belirtti. 

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, eğitim alanına yönelik vizyon projeleri ilçeye kazandırmaya devam ettiklerini ifade etti. Canik’teki okullarda öğrencilerin hizmetine sundukları Canik Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıfları’yla öğrencileri, bilişsel gelişime katkılar sunan tarihi zekâ ve strateji oyunlarıyla buluşturduklarını belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıflarımızla öğrencilerimizin, bilişsel becerilerini geliştirmelerine önemli katkılar sağlıyoruz” şeklinde ifade etti. 

 

Öğrencilerden Yoğun İlgi

İlçedeki okullarda özenle hazırladıkları Canik Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıfları’nda öğrencilere, dünyaca bilinen tarihi zekâ ve strateji oyunları eşliğinde eğitim verdiklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıflarımızla gerçekleştirdiğimiz eğitimlerle öğrencilerimizin bilişsel gelişimlerini daha ileriye taşıyoruz. Öğrencilerimizin hem eğitim, hem de gündelik yaşamlarına katkılar sunan yeni bilişsel pratikler kazanmalarına destek oluyoruz. Canik Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıflarımızda bilişsel gelişime katkılar sunan tarihi zekâ ve strateji oyunlarıyla birlikte, birçok eğitici ve eğlenceli eğitim materyali de yer alıyor” diye konuştu.  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ