DOLAR 34,2939 0.01%
EURO 37,0974 0.18%
ALTIN 3.020,48-0,28
BITCOIN 23565251,57%
Gaziantep
19°

AÇIK

18:15

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Sony, ZV Serisinin En Yeni Üyesi ZV-E10 II’yi Fotoğraf ve Video Tutkunlarıyla Buluşturdu
  • Atar Haber
  • Teknoloji
  • Sony, ZV Serisinin En Yeni Üyesi ZV-E10 II’yi Fotoğraf ve Video Tutkunlarıyla Buluşturdu
12 okunma

Sony, ZV Serisinin En Yeni Üyesi ZV-E10 II’yi Fotoğraf ve Video Tutkunlarıyla Buluşturdu

ABONE OL
28 Ekim 2024 10:07
Sony, ZV Serisinin En Yeni Üyesi ZV-E10 II’yi Fotoğraf ve Video Tutkunlarıyla Buluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sony, “Yaratıcılıkta Yeni Dönem” mottosuyla duyurduğu yeni kamerası ZV-E10 II’yi özel bir etkinlikte tanıttı. İBB Kültür AŞ Dijital Deneyim Müzesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte fotoğraf ve video tutkunları Sony ZV-E10 II’nin yanı sıra Sony’nin APS-C kamera ailesini de yakından keşfetme imkânı buldu.

 

Gelişmiş görüntüleme teknolojileri ve kullanıcı dostu tasarımlarıyla dikkat çeken Sony, fotoğraf ve video dünyasındaki yaratıcıları desteklemek amacıyla “Sony Fotoğraf ve Video Günü” etkinliğini gerçekleştirdi. İBB Kültür AŞ Dijital Deneyim Müzesi’nde gerçekleşen etkinlikte içerik üreticileri Fatih Turan ve Gökhan Karakaş, Sony APS-C kamera ailesi ve Sony ZV-E10 II deneyimlerini 200’den fazla katılımcıyla paylaştı.

 

Etkinlik, katılımcıların Sony Alpha fotoğraf makinelerinin yeteneklerini görsel olarak keşfederek kameraların sunduğu detay ve renk performanslarıyla tanıştıkları özel bir dijital oda deneyimiyle başladı. Etkileyici bu ilk karşılaşmanın ardından, içerik üreticileri için düzenlenen sunumlarla kamera teknolojileri, yaratıcı süreçler ve ZV-E10 II’nin kullanım avantajlarına dair önemli bilgiler paylaşıldı.

 

İçerik üreticilerini en yeni teknoloji ve modellerle güçlendirerek sektöre yön vermenin gururunu yaşadıklarını belirten Sony Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Melih Çelik, “Sony olarak, kullanıcıların içerik üretme sürecindeki tüm ihtiyaçlarına çözüm sunan teknolojileri onlarla buluşturmak için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Özellikle Alpha Serisi, bu alandaki çığır açan serüvenimizin başlangıcı oldu. Bu serüveni, en yeni kameramız ZV-E10 II ile sürdürüyoruz. ZV-E10 II’yi Sony Fotoğraf ve Video Günü’nde yaratıcı içerik üreticileriyle buluşturmak bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı oldu.” dedi

 

Sürükleyici teknolojileri ve kullanıcı odaklı tasarımlarıyla, içerik üreticilerinin yaratıcı potansiyelini en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen Sony, gelecekte de sınırları zorlayarak fotoğraf ve video tutkunları için sürükleyici bir deneyim sunmaya devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ