DOLAR 34,2960 0.02%
EURO 37,1323 0.27%
ALTIN 3.022,40-0,22
BITCOIN 23498081,16%
Gaziantep
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstinye Üniversitesi, Saude Santa Maria Üniversitesi ile Uluslararası İş Birliklerini Güçlendiriyor
  • Atar Haber
  • Eğitim
  • İstinye Üniversitesi, Saude Santa Maria Üniversitesi ile Uluslararası İş Birliklerini Güçlendiriyor
8 okunma

İstinye Üniversitesi, Saude Santa Maria Üniversitesi ile Uluslararası İş Birliklerini Güçlendiriyor

ABONE OL
28 Ekim 2024 11:56
İstinye Üniversitesi, Saude Santa Maria Üniversitesi ile Uluslararası İş Birliklerini Güçlendiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstinye Üniversitesi (İSÜ), uluslararası iş birliklerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Portekiz’de yer alan Saude Santa Maria Üniversitesi (ESSSM) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. José Manuel Silva, İstinye Üniversitesini ziyaret ederek İSÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasemin Buran ile görüşme gerçekleştirdi.

 

İstinye Üniversitesi yenilikçi ve evrensel eğitim anlayışının ışığında uluslararası ortaklıklarını geliştiriyor. Üniversite, uluslararası kurumsal iş birliği ve genişleme politikası doğrultusunda, benzer faaliyet alanları ve vizyona sahip eğitim kurumları ile ortaklaşa çalışmalarını sürdürüyor. Ekim ayında Portekiz, Porto merkezli Saude Santa Maria Üniversitesi (ESSSM) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. José Manuel Silva, İstinye Üniversitesi’ni ziyaret etti. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Yasemin Buran, ESSSM ile kurumlar arası iş birliğini önceleyen bir görüşme gerçekleştirdi.

 

Çevrimiçi Öğrenme Projeleri ile Öğrenciler arasında bağlantılar kurulacak 

 

Görüşme kapsamında İstinye Üniversitesi ve ESSSM ile birlikte çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek Uluslararası Öğrenme Projeleri’nin temelleri atıldı. Uluslararası öğrenme sürecini destekleyici bu proje ile eşli öğrenme “peer to peer” sistemi kullanılarak öğrenciler arasında bağlantılar kurulacak. Bu iş birliği kapsamında ortaklaşa çevrimiçi öğrenim alanları ile derinlikli bir eğitim-öğretim deneyimi sağlanması amaçlanıyor.  

 

Uluslararası iş birlikleri ve ortak eğitim öğretim programları 

 

İstinye Üniversitesi’nin uluslararası vizyonu ile yeni Eğitim-Öğretim programları geliştirilmeye devam ediyor. Kültürlerarası etkileşimi arttıran ve eşli öğrenimi destekleyen uluslararası programlar, dünya çapında alanlarında önde gelen kuruluşlarla ortaklaşarak kapsamlı öğrenme ve araştırma alanlarını destekliyor.  

 

Uluslararası iş birliklerinde eğitimciler ve araştırmacılar arasında iletişimi güçlendirmeye yönelik planlamalar da yer alıyor. Yapılan anlaşmalar ile güçlü ve kalıcı kurumsal ilişkilerin temelleri atılıyor. Eğitim ve araştırma alanlarındaki ortaklıklarda yaratıcı ve etkin çalışmalar hedefleniyor. Kültürlerarası etkileşimi arttıran, kapsamlı ve nitelikli eğitimi önceleyen uluslararası iş birlikleri destekleniyor. İSÜ, ulusal ve uluslararası alanda modern ve öncü eğitimin yolunda dinamik gelişimine devam ediyor.  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ