DOLAR 34,4676 0.32%
EURO 37,2859 0.45%
ALTIN 2.997,871,49
BITCOIN 2337624-0,24%
Gaziantep
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Akfen Gönüllüleri, 46’ncı İstanbul Maratonu’nda TİKAV’ın ‘Eğitimde Eşitlik Projesi’ İçin Koşacak
  • Atar Haber
  • Spor
  • Akfen Gönüllüleri, 46’ncı İstanbul Maratonu’nda TİKAV’ın ‘Eğitimde Eşitlik Projesi’ İçin Koşacak
5 okunma

Akfen Gönüllüleri, 46’ncı İstanbul Maratonu’nda TİKAV’ın ‘Eğitimde Eşitlik Projesi’ İçin Koşacak

ABONE OL
19 Ekim 2024 12:46
Akfen Gönüllüleri, 46’ncı İstanbul Maratonu’nda TİKAV’ın ‘Eğitimde Eşitlik Projesi’ İçin Koşacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akfen Gönüllüleri, gençlerin eğitimde fırsat eşitliği yakalaması adına farkındalık yaratmak ve bağış toplamak amacıyla geniş bir toplulukla bu anlamlı etkinliğe katılacak. Her adım, özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki üniversite öğrencilerine yönelik fırsatlar yaratarak, gençlerin geleceğe umutla bakmalarını, gençlerin geleceğine atılan bir umut adımı olacak.

 

Akfen Holding’in gönüllü çalışan grubu Akfen Gönüllüleribu yıl Türkiye İş Bankası 46. İstanbul Maratonu’ndaTürkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı’nın (TİKAV) “Eğitimde Eşitlik Projesi” için koşacak.

‘Akfen Gönüllüleri’ adı altında bir araya gelen 100 çalışangençlerin eğitimde fırsat eşitliği yakalaması adına farkındalık yaratmak ve bağış toplamak amacıyla bu anlamlı etkinliğe katılacak. Her adım, gençlerin geleceğine atılan bir umut adımı olacak.

 

AKFEN GÖNÜLLÜLERİ

GENÇLER İÇİN KOŞACAKLAR

 

TİKAV, 1999 yılından bu yana yürüttüğü Bireysel Gelişim Programı (BGP) ile sosyal ve ekonomik zorluklarla mücadele eden gençlere kişisel, kültürel ve akademik gelişim olanakları sunuyor. Özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki üniversite öğrencilerine yönelik fırsatlar yaratarak, gençlerin geleceğe umutla bakmalarını sağlıyor. Bu yıl İstanbul Maratonu aracılığıyla toplanacak bağışlar, daha fazla gencin bu olanaklardan faydalanmasına destek olacak.

Akfen Gönüllüleri, İstanbul Maratonu’nda attıkları her adımla gençlerin eğitimine katkı sağlamayı ve onların potansiyellerini gerçekleştirmeleri için gereken desteği artırmayı amaçlıyor. TİKAV’ın Eğitimde Eşitlik Projesigençlerin sosyal sorumluluk bilinci yüksek, hoşgörülü, sürekli öğrenmeye ve gelişime açık bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmayı hedefliyor. Akfen çalışanları da bu amaçla dayanışma ve yardımlaşma ruhunu İstanbul Maratonu’nda en güçlü şekilde yansıtacaklar.

 

TİKAV’IN BİREYSEL GELİŞİM PROGRAMI

TAM 25 YILDIR UYGULANIYOR

 

Gönüllüler, TİKAV’ın Eğitimde Eşitlik Projesi için bağış toplamak amacıyla “Adım Adım” platformuna üye olabilirken, “İyilik Peşinde Koş” portalında profil oluşturarak, TİKAV’ın kampanyasına katılmak mümkün. Bu kampanya ile dileyen herkes İstanbul Maratonu sırasında ve sonrasında gençlerin bireysel gelişimine katkıda bulunabilecek.

Bağış kampanyaları 21 Ekim’de başlayacak ve 18 Kasım’a kadar devam edecek. Katılımcılar, topladıkları bağışlarla daha fazla gencin eğitimine ve kişisel gelişimine katkı sağlayarak, Türkiye’nin dört bir yanındaki gençlerin geleceğine umut olacaklar.

TİKAV, Bireysel Gelişim Programı ile 25 yıldır gençlerin akademik ve kültürel gelişimlerine destek oluyor. Bu program, gençlerin liderlik becerilerini geliştirirken onlara kişisel gelişim olanakları sunarak geleceğe daha güçlü hazırlanmalarına yardımcı oluyor. Akfen Gönüllüleri de bu yılki maraton katılımları ile BGP’nin sunduğu fırsatların daha fazla genç tarafından kullanılmasına olanak sağlayacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ