DOLAR 34,1829 0.05%
EURO 38,3202 0.39%
ALTIN 2.903,86-0,55
BITCOIN 2172732-3,15%
Gaziantep
28°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aktif Ventures ve Minted Connect’ten iş birliği
7 okunma

Aktif Ventures ve Minted Connect’ten iş birliği

ABONE OL
30 Eylül 2024 09:26
Aktif Ventures ve Minted Connect’ten iş birliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin en kapsamlı finansal teknolojiler ekosistemi olarak faaliyet gösteren Aktif Bank’ın iştiraki Aktif Ventures, fiziki ve kaydi kıymetli madenlerin metal varlıkların alım-satım, saklama ve teslimatı için API altyapısı sunan Minted Connect ile iş birliğini duyurdu. Aktif Ventures; API platformu Apilion’un ürün portföyüne, Minted Connect’in fiziki ve kaydi değerli metal alım-satım hizmetlerini ekledi.

 

Girişim kurucusu olma misyonuyla faaliyetlerini sürdüren Aktif Bank ekosisteminin üyesi Aktif Ventures, perakende yatırım platformları ve finansal kurumlara kıymetli madenler ve emtia alım/satımı ve fiziki teslimatı için servis sağlayan gömülü finans platformu Minted Connect ile iş birliğine imza attı. Aktif Ventures API platformu Apilion’un ürün portföyüne Minted Connect’in altyapısını entegre ederek, fiziki ve kaydi değerli metal alım-satım hizmetlerini yatırım ürünleri dikeyine ekledi. Aktif Ventures’ın sektöre yenilikçi bir çözüm sunmayı ve müşterilerine güvenli, avantajlı bir yatırım deneyimi sağlamayı hedeflediği bu iş birliği kapsamında Minted Connect hem mobil uygulaması Minted Türkiye hem de servis sağladığı iş ortaklarına, kıymetli madenlerin kaydi varlıklarını Aktif Bank aracılığıyla sunacak. Bu işlemlerin teknolojik altyapısı Aktif Ventures’ın Apilion platformu tarafından sağlanırken, fiyatlaması da Aktif Bank’ın hazine sistemi üzerinden yapılacak.

 

Yasemin Evsahibioğlu: İş birlikleriyle büyümeye devam ediyoruz

API platformu Apilion ile sektördeki liderliklerini vurgulayan Aktif Ventures CEO’su Yasemin Evsahibioğlu, Aktif Bank Hazine ve Özel Bankacılık Müdürü Murat Barlas ile birlikte imza töreninde yer alarak “Fintech ekosisteminde değerli iş birlikleriyle büyümeye devam ediyoruz. İştiraki olarak faaliyet gösterdiğimiz Aktif Bank’ın yeni açılan Nuruosmaniye şubesinde Minted Connect ile birlikte imza törenimizi gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Birlikte attığımız bu adımın, altın ve gümüş alım-satım sektöründeki mevcut açıkları kapatmayı hedefleyen fiziksel teslimat ve güvenli saklama gibi avantajları sayesinde iddialı bir proje olduğuna inanıyoruz. Bu iş birliği, teknoloji ve finansal hizmetlerde mükemmel uyumun bir örneği olup müşterilerimize daha geniş ve güvenilir yatırım seçenekleri sunmamıza olanak tanıyacak” ifadelerini kullandı.

 

Engin Bütün: Ürünlerimizi çeşitlendiriyoruz

Minted Connect Kurucu Ortağı Engin Bütün, “Minted Connect olarak İngiltere ve MENA bölgesindeki faaliyetlerimizin yanı sıra, Türkiye’de özellikle VISA programına seçildikten sonra iş birliklerimiz hızlı bir ivme kazandı. İş ortaklarımıza sunduğumuz yatırım/birikim ürünlerini Aktif Bank ve Apilion aracılığıyla çeşitlendirmekten mutluluk duyuyoruz. Aktif Bank altyapısı ile 500 binden fazla kullanıcıya en uygun oranlarla kıymetli madenler sunarken, Apilion’un çok yönlü ortaklık ağı sayesinde Minted Connect servislerimizi daha geniş kitlelere ulaştıracağız. Bu kıymetli iş birliğimizi, sektörümüzün kalbi olarak da bilinen Nuruosmaniye’deki şubede imzalamak bizler için ayrı bir anlam taşıyor” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ