DOLAR 34,2901 -0.01%
EURO 37,1963 0.11%
ALTIN 3.021,88-0,05
BITCOIN 24021552,91%
Gaziantep
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Turan Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı
7 okunma

Başkan Turan Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

ABONE OL
28 Ekim 2024 10:58
Başkan Turan Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, Cumhuriyet’in 101. Yıldönümünü kutlarken, vatandaşlara bayrak asma çağrısında bulundu.

Başkan Mustafa Turan; “Cumhuriyet; bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün, eşitlik ve adalet inancımızın simgesi ve milletimizin en kıymetli kazanımıdır. Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet’i ‘en büyük eserim’ olarak tanımlarken, bizlere bu eseri koruma ve yaşatma sorumluluğunu da vermiştir” dedi.

Başkan Turan yayımladığı mesajında; “ Cumhuriyet, Türk Milletimize verilmiş en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir. Ulu önderin dediği gibi bu Cumhuriyet;  halkımızın yıllardır özlemini duyduğu bağımsızlık güvercini, insan olmanın haklı gururu, eşitlik ve onurla yaşama biçimidir.  Çağdaş medeniyet yolunda aklı ve bilimi rehber edinerek yürüyen Türkiye Cumhuriyeti, gencinden yaşlısına tüm halkıyla bu yüksek ideale sadık bir şekilde  yürümüş ve yürümeye de kararlıdır. Türkiye Cumhuriyeti laik ve demokratik yapıdan asla taviz vermeyecektir. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği çağdaş   uygarlık yolunda hep ilerleyecektir. Ve buna hiçbir güç engel olamayacaktır.  Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşayacaktır” ifadelerine yer verdi.

Bayrak asma çağrısında bulunan Mustafa Turan; “Cumhuriyetimizin 101. Yılı coşkusunu Ödemişliler olarak evlerimizin, iş yerlerimizin bayraklarla donatalım. Bayram sevincimizi, özgürlük günümüzü hep birlikte kutlayalım” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ