DOLAR 34,0875 0.2%
EURO 38,1008 0.03%
ALTIN 2.832,750,15
BITCOIN 21484384,46%
Gaziantep
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:14

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galaxy A Serisi ve Galaxy S21 FE akıllı telefonlara Circle to Search özelliği geldi
  • Atar Haber
  • Teknoloji
  • Galaxy A Serisi ve Galaxy S21 FE akıllı telefonlara Circle to Search özelliği geldi
8 okunma

Galaxy A Serisi ve Galaxy S21 FE akıllı telefonlara Circle to Search özelliği geldi

ABONE OL
19 Eylül 2024 09:38
Galaxy A Serisi ve Galaxy S21 FE akıllı telefonlara Circle to Search özelliği geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsung Electronics, kullanıcıların yaşamını kolaylaştıran öncü ve yenilikçi mobil yapay zeka özelliklerini Galaxy ekosistemindeki daha da fazla cihaz üzerinden daha geniş kullanıcı tabanına ulaştırmak için yeni adımlar atmaya devam ediyor. Bu kapsamda, halihazırda Galaxy AI özelliklerinin bulunduğu Samsung mobil cihazlarda kullanılabilir olan Circle to Search özelliği, yeni bir güncellemeyle Galaxy A Serisi’nin A55, A54, A35 ve A34 modellerine ve Galaxy S21FE’ye geldi. Bu sayede Galaxy kullanıcılarının en sevdiği Galaxy AI özelliklerinden biri haline gelen Circle to Search artık daha fazla kullanıcıya ulaşacak.

 

Circle to Search ile arama yapmanın yeni bir yolu var

Samsung’un Google iş birliğiyle geliştirdiği Circle to Search, kullanıcılara internette, sosyal medyada ve YouTube videolarında gördükleri nesneleri basit bir el hareketiyle daire içine alarak, herhangi bir arama terimi kullanmadan pratik bir biçimde arama yapma olanağı sunuyor. Kullanıcılar ayrıca herhangi bir mesajda veya metinde gördükleri kelimeleri parmak ucuyla tarayarak Circle to Search özelliğiyle doğrudan metin araması da yapabiliyor. Tam sayfa çeviri, matematik problemlerini aratma, ev ödevi yardımı ve QR ve barkod tarama gibi ek özelliklerle sezgiselliği ve işlevleri sürekli olarak gelişmeye devam eden Circle to Search, geleneksel arama yöntemlerinin ötesine geçerek dönüştürücü keşif deneyimi sunuyor. 

 

Circle to Search Galaxy kullanıcılarına genel arama deneyimini ve bilgiye erişimi kolaylaştıran pratik ve çeşitli kullanım senaryoları sunuyor. Örneğin kullanıcı, sosyal medyada dolaşırken şık ve dekoratif bir ev eşyasını görüp beğendiğinde, o eşyanın markasını, nerede satıldığını ve fiyatının ne olduğunu tek bir parmak hareketiyle öğrenebiliyor. Veya bir video izlerken ilgisini çeken bir bitkiyi video karesi üzerinde daire içine alarak o bitki hakkındaki tüm bilgilere anında ulaşabiliyor. Uygulamadan bağımsız olarak doğrudan ekrandaki görüntü üzerinden arama yapmaya olanak tanıyan Circle to Search ile yalnızca görselleri değil, ekrandaki metinleri de daire içine alıp doğrudan arama yapmak mümkün. Bu sayede artık IBAN göndermek veya almak da çok kolay ve IBAN numaraları artık ekran görüntüsü olarak kalmıyor. Circle to Search sayesinde ekrandaki bir IBAN numarası yuvarlak içine alındığında doğrudan kopyalanıp gönderilecek bir mesaja veya bankacılık uygulamasındaki ilgili bölüme yapıştırılmaya hazır hale geliyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ