DOLAR 34,2177 0.09%
EURO 37,9086 -0.52%
ALTIN 2.928,131,13
BITCOIN 2132450-2,13%
Gaziantep
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MASKİ Personellerine ‘İletişim Yönetimi Eğitimi’ Başladı
  • Atar Haber
  • Gündem
  • MASKİ Personellerine ‘İletişim Yönetimi Eğitimi’ Başladı
3 okunma

MASKİ Personellerine ‘İletişim Yönetimi Eğitimi’ Başladı

ABONE OL
1 Ekim 2024 11:46
MASKİ Personellerine ‘İletişim Yönetimi Eğitimi’ Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MCBÜSEM) arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, Demirci, Gördes, Selendi, Köprübaşı ve Kula ilçelerinde görev yapan personele ‘İletişim Yönetimi Eğitimi’ verildi. Eğitim 3 hafta boyunca 300’e yakın personele verilecek.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MCBÜSEM) işbirliğiyle Demirci, Gördes, Selendi, Köprübaşı ve Kula ilçelerinde görev yapan personele yönelik  ‘İletişim Yönetimi Eğitimi’ düzenlendi. MASKİ Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitim programında MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı da yer aldı.

“Eğitimler 3 Hafta Boyunca 300’e Yakın Personelimize Verilecek”

Eğitim kapsamında İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Meral Özçelik ve fakülte öğretim üyeleri, Etkili İletişim Teknikleri, Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü, Beden Dili ve İmaj Yönetimi ve Zor İnsanlarla Baş Etme ve Çatışma Çözme Yöntemleri üzerine bilgiler aktardı. MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı, Demirci, Gördes, Selendi, Köprübaşı ve Kula ilçeleri ile eğitim programının başladığını, diğer ilçelerde görev yapan personele de 3 hafta boyunca eğitimlerin devam edeceğini belirtti. Genel Müdür Talat Postacı, “Yurttaşlarımızla sürekli iletişim halinde olan personellerimizin daha kaliteli ve verimli hizmet verebilmesi adına Manisa Celal Bayar Üniversitesi ile eğitim işbirliği protokolü imzaladık. Eğitim programlarımız başladı. 3 hafta boyunca 300’e yakın personelimiz eğitim programlarında yer alacak” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ