DOLAR 34,2497 -0.09%
EURO 37,0789 0.24%
ALTIN 3.013,340,70
BITCOIN 22888090,52%
Gaziantep
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Öztürk ve Kocaman Muhtarlarla Bir Araya Geldiler
5 okunma

Öztürk ve Kocaman Muhtarlarla Bir Araya Geldiler

ABONE OL
24 Ekim 2024 07:56
Öztürk ve Kocaman Muhtarlarla Bir Araya Geldiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kartepe Kaymakamı Hasan Öztürk ve Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Muhtarlar Günü münasebetiyle Kartepe’de görev yapan muhtarlarla bir araya geldiler.

Muhtarlar Günü münasebetiyle Kartepe Kaymakamı Hasan Öztürk ve Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman muhtarlarla bir araya geldiler. Kartepe Kahvaltı Evi’nde düzenlenen programda konuşan Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, “Kaymakamımız ve belediye başkanımız yoğun programları arasında bizlerle bir araya geldiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde mahalle halkımızı bizlere verdiği yetki dahilinde çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDEYİZ

Muhtarlar Günü’nü kutlayan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Kartepe’de uyum içerisinde hemşehrilerimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Muhtarlık görevinin ne kadar önemli olduğunu herkes bilmektedir. Dedem 30 sene muhtarlık yaptı. Çocukluk yıllarım dedemin muhtarlık yazıhanesinde geçmiştir. Çok kıymetlisiniz” açıklamasında bulundu.      

 

BAŞARILAR DİLİYORUM

Sözlerine devam eden Başkan Kocaman, “Muhtarlarımız, mahallelerimizin sesi ve yerel yönetimlerin en önemli paydaşlarıdır. Her birinizin büyük bir sorumlulukla yerine getirdiği bu görevin, temelinde hemşehrilerimizle kurduğumuz bağın yer aldığını biliyoruz. Kartepe’mizin gelişimi için birlikte attığımız her adımda, sizlerin katkıları bizler için çok değerli. Muhtarlar Günü’nüzü en içten dileklerimle kutluyor; çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

HEPİMİZ AYNI SAFTAYIZ

“Sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” diyen Kartepe Kaymakamı Hasan Öztürk, “Kartepeli vatandaşlarımıza muhtarlık, belediye ve kaymakamlık olarak hizmet etmeye devam ediyoruz. 150 Milyonluk Kartepemiz her geçen gün gelişmektedir. Yeni seçilenler olmak üzere muhtarlarımıza başarılar diliyorum. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını yakından görmektesiniz. Hepimiz aynı saftayız” dedi. Program görüşlerin dile getirilmesiyle son buldu.   

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ