DOLAR 34,1996 0.05%
EURO 37,9243 -0.46%
ALTIN 2.914,890,67
BITCOIN 2170310-0,98%
Gaziantep
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Taziye Araçları Yakında Vatandaşın Hizmetinde
3 okunma

Taziye Araçları Yakında Vatandaşın Hizmetinde

ABONE OL
1 Ekim 2024 11:09
Taziye Araçları Yakında Vatandaşın Hizmetinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi döneminde alınan tedbirler gereği son verilen taziye aracı uygulaması, Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun’un talimatıyla tekrar hayata geçiriliyor.

 

Sivas Belediyesi ve hayırsever iş insanlarının katkılarıyla temin edilen 25 adet taziye aracı, vatandaşların acılı gününde hizmet vermeye başlayacak.

 

Şehrimizin yerli firması tarafından hazırlanan taziye araçlarını yerinde inceleyen Başkan Uzun, çalışmaların hızlandırılması talimatını vererek “En geç 15 Kasım tarihinde hizmet veremeye başlayacağız” dedi.

 

Başkan Uzun, “Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarımız tarafından sıkça dillendirilen mobil taziye araçları konusunda planlamalarımızı yaptık. Toplamda 25 adet mobil taziye aracını hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Şu anda hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle 13 aracımızın yapımına başladık. Geriye kalan 12 aracımız için de hemşehrilerimizin desteklerini bekliyoruz. Abdulvahabi Gazi Mezarlıkları Koruma ve Geliştirme Derneğimize bağış yaparak bu konuda bizlere destek sağlayabilirsiniz. Şimdiye kadar bu konuda bize destek veren ve bundan sonra katkı sağlayacak olan tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. 15 Kasım tarihinden itibaren araçlarımızı hizmete sunmayı hedefliyoruz. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

 

Taziye araçlarının içerisinde çay ocağı ve yaz-kış hava şartları için ısıtıcı ile klima da bulunuyor. 35 kişinin rahatlıkla taziye verebileceği araçlar, vatandaşların acılı günlerinde kapılarının önünde hazır bulunuyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ