DOLAR 34,2611 0.34%
EURO 37,6108 -0.45%
ALTIN 2.912,95-0,08
BITCOIN 21104892,12%
Gaziantep
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yiğit: “Can dostları daha iyi yaşatmanın derdindeyiz”
3 okunma

Yiğit: “Can dostları daha iyi yaşatmanın derdindeyiz”

ABONE OL
4 Ekim 2024 11:26
Yiğit: “Can dostları daha iyi yaşatmanın derdindeyiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya Hayvan Hakları Günü nedeniyle Balçova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret eden Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, “Can dostları katletmenin değil, daha iyi koşullarda yaşatmanın derdindeyiz” dedi.

Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesindeki kapsamlı klinik ve geçici bakımevini gezen ve bilgi alan Yiğit, bir süre sonra temin edilecek tıbbi cihazlarla ortopedik ameliyatlara başlanacağını da belirtti.

Özelikle trafik kazaları sonrası kırık ve benzeri ortopedik sorunlar yaşayan can dostların Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne sevk edildiği bilgisini veren Yiğit, bu duruma bir süre sonra gerek kalmayacağını ifade etti. Şu anda küçük operasyonlar yapıldığını belirten Yiğit şöyle konuştu: “Mevcut kısırlaştırma ve pek çok tedavi dışında ortopedik operasyonları da başlatacağız.

Şu anda trafik kazası sonrası gelen ve bacağında kırık olan bir kedimize implant takıldı. 21 günlük gözlem süresi sonrası taburcu edilecek. Techizatları temin ettikten sonra tüm ortopedik işlemleri yapabilir duruma geleceğiz. Öte yandan 50 köpek ve 100 kedi kapasiteli bakımevimiz var. Veteriner İşleri Müdürlüğümüzün sosyal medya hesapları üzerinden sahiplendirme işlemi de gerçekleşiyor. Ben tüm hemşerilerimizi can dost sahiplenmeye davet ediyorum. Sahiplenilen can dostun kısırlaştırma işlemini de gerçekleştiriyoruz.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ