DOLAR 34,1320 -0.03%
EURO 38,1131 0.48%
ALTIN 2.905,850,72
BITCOIN 2157327-0,35%
Gaziantep
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Joshua Jackson’ın başrolünde yer aldığı ‘Doctor Odyssey’, yakında sadece Disney+’ta!
  • Atar Haber
  • Kültür Sanat
  • Joshua Jackson’ın başrolünde yer aldığı ‘Doctor Odyssey’, yakında sadece Disney+’ta!
15 okunma

Joshua Jackson’ın başrolünde yer aldığı ‘Doctor Odyssey’, yakında sadece Disney+’ta!

ABONE OL
24 Eylül 2024 10:56
Joshua Jackson’ın başrolünde yer aldığı ‘Doctor Odyssey’, yakında sadece Disney+’ta!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Joshua Jackson, Don Johnson, yine Disney+’ta izlediğimiz ‘Dopesick’le tanıdığımız Phillipa Soo ve Sean Teale’nin başrollerini paylaştığı ‘Doctor Odyssey’, yakında sadece Disney+’ta izleyicilerle buluşacak. 

Yüzlerce başvurunun arasında tek bir isim yıldız gibi parlar ve kendini bir anda masmavi okyanusta yol alan bir yolcu gemisinde insanların hayatta kalmasını sağlayan sayısız zorlu mücadelenin ortasında bulur. Dr. Max Bankman (Joshua Jackson), Odyssey adlı yolcu gemisinde mesleğinin en güç sınavını vermek üzere güverteye çıkar. 

 

Sayısız ödüllü projenin beyni olan Ryan Murphy, yeni dizisi ‘Doctor Odyssey’ ile izleyicilere hayallerini kuracakları bir cennet sunarken, arka planda da aksiyonu, entrikası, gizemleri bol bir seyir vaat ediyor. Kıyıdan millerce uzakta olan bu yolcu gemisinde Dr. Max Bankman ve de ekibi, “cennet”in “cehennem”e dönmemesi için pek çok vakayla uğraşırken zamanla mücadele edecekler. 

 

Joshua Jackson’ı Dr. Max rolüyle izleyeceğimiz dizinin başlıca rollerinde Don Johnson, Phillipa Soo ve Sean Teale yer alırken; Gina Gershon, John Stamos ve Chord Overstreet gibi isimler de konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkacak. 

 

‘Doctor Odyssey’, yakında sadece Disney+’ta izlenebilecek. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ