DOLAR 32,3379 0.17%
EURO 35,1299 -0.17%
ALTIN 2.240,98-0,10
BITCOIN %
Gaziantep
10°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dünyaca ünlü Hollandalı komedyen Jandino Asporaat Dünya Turnesine Türkiye’den Başladı
  • Atar Haber
  • Kültür Sanat
  • Dünyaca ünlü Hollandalı komedyen Jandino Asporaat Dünya Turnesine Türkiye’den Başladı
577 okunma

Dünyaca ünlü Hollandalı komedyen Jandino Asporaat Dünya Turnesine Türkiye’den Başladı

ABONE OL
8 Ağustos 2022 09:00
Dünyaca ünlü Hollandalı komedyen Jandino Asporaat Dünya Turnesine Türkiye’den Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyaca ünlü Curaçao asıllı Hollandalı komedyen Jandino Asporaat, bakış açısı farklılıklarını konu aldığı “Perspectief” isimli stand-up gösterisinin dünya turnesine Türkiye’den başladı. 

 

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün destekleri ile Antalya Tanıtım Vakfı’nın iş birliğiyle Corendon Turizm Grubu çatısı altındaki Tur operatörü, Airlines ve Incoming acentesinin birlikte organize ettiği Jandino Asporaat, “Perspectief” stand-up gösterisi, Antalya’da Side Antik Tiyatrosu’nda rekor bir katılımla gerçekleşti. 

 

Yoğun ilgi gören “Perspectief” stand-up gösterisi ile Side Antik Tiyatrosu’nda sahne alan Jandino Asporaat’ın performansına Antalya, Side ve Alanya’ya tatile gelen Hollandalı turistler katıldı. Türk Bayrağı taşıyarak sahneye çıkan Jandino Asporaat’ın 2 saate yakın sahnede kaldığı gösteri Hollandaca dilinde gerçekleşti. “Perspectief” Dünya Turnesi’nin ilk gösterisini izlemeye gelenler bir yandan çok eğlenirken bir yandan da Side Antik Tiyatrosu’nun büyülü atmosferinde eşsiz bir tiyatro izleme deneyimi yaşadılar. 

 

Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer ile birlikte Corendon Tur operatörü, Incoming Acentesi ve Airlines temsilcileri de gösteriyi izlemek için geceye katıldı. DJ şovlar, ateş ve dans gösterilerinin de yer aldığı “Perspectief” gösterisi sonrasında Jandino Asporaat hayranlarını Side Antik Tiyatrosu’na yakın bir mekanda “After Party”e davet etti.

 

Jandino Asporaat, performansı sırasında ve sonrasında Türkiye’ye adımını attığı andan itibaren gittiği her yerde insanların kendisine çok sıcakkanlı ve yardımsever davrandığını söyledi. Asporaat ayrıca; Antalya’nın plajıyla, deniziyle, havasıyla doğasının çok güzel olduğunu, Antalya’yı ve Side’yi çok sevdiğini ve bundan sonra sıklıkla Türkiye’ye gelmek istediğini söyledi.

 

Jandino Asporaat, Side Antik Tiyatrosu’nün büyülü atmosferinde hem eğlenceli hem de eşsiz bir gösteriye imza attı. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ