DOLAR 32,3752 0.16%
EURO 35,0362 -0.18%
ALTIN 2.324,830,24
BITCOIN %
Gaziantep
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ahmet Çalık Buz Pateni Pisti birlerce kişiyi misafir etti
  • Atar Haber
  • Spor
  • Ahmet Çalık Buz Pateni Pisti birlerce kişiyi misafir etti
118 okunma

Ahmet Çalık Buz Pateni Pisti birlerce kişiyi misafir etti

ABONE OL
5 Mayıs 2022 14:50
Ahmet Çalık Buz Pateni Pisti birlerce kişiyi misafir etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Keçiören Belediyesi bünyesinde hizmet veren ve bayram boyunca tıklım tıklım dolu olan Ahmet Çalık Buz Pateni Pisti’nden iki ayda 12 bin 250 çocuk ve genç faydalandı.
 
 
Ücretsiz hizmet veren piste Ankara’nın dört bir yanından yoğun ilgi gösterildiğine dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Şehrimizde eksik olduğunu tespit ettiğimiz buz pateni pistimizi inşa ederek iki ay önce hizmete sunmuştuk. 5 bin metrekare alana inşa ettiğimiz Ahmet Çalık Buz Pateni Pisti’miz beklediğimizin de üstünde bir ilgi görüyor. İki ayda 12 bin 250 kişi pistimizden ücretsiz olarak faydalandı. Ankara’nın dört bir yanından gelen çocuklarımızı ve gençlerimizi burada ücretsiz olarak ağırlamaya devam ediyoruz. Yeter ki çocuklarımız ve gençlerimiz gelsinler ve buranın tadını çıkarsınlar” dedi.
 
 
Tesis, pazartesileri hariç haftanın altı günü 4-18 yaş grubu için ücretsiz hizmet veriyor. Buz pateni pistinin bulunduğu 5 bin metrekarelik alanda aynı zamanda tenis kortu, skatepark, çocuk oyun alanı, fitness ve dinlenme alanları da bulunuyor. Paten, kolluk, dizlik ve başlık gibi ekipmanlar da Keçiören Belediyesi tarafından ücretsiz veriliyor. ​​​
 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ