DOLAR 32,4332 0.16%
EURO 35,1101 -0.11%
ALTIN 2.322,760,17
BITCOIN 22915792,93%
Gaziantep
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Deveciler 23 Nisan’da Makamı Devretti
51 okunma

Başkan Deveciler 23 Nisan’da Makamı Devretti

ABONE OL
22 Nisan 2022 22:00
Başkan Deveciler 23 Nisan’da Makamı Devretti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Ortaokul öğrencisi Göksu Danışmaz’a devretti.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla Burhaniye Belediye Başkanlığı makamına Şehit Ahmet Çelik Ortaokulu Öğrencisi Göksu Danışmaz oturdu. Belediye çalışmaları hakkında Ali Kemal Deveciler’den bilgiler alan Danışmaz, ilçede yapılması gereken tespit ettiği eksikliklerle ilgili gerekli birim müdürlerini çağırarak talimatlar verdi.

 

Makamda yaptığı açıklamada özellikle sokak hayvanları ve çocukların vakit geçirecekleri parkların çoğaltılmasını isteyen Göksu Danışmaz, doğalgazdan dolayı bozulan yollarında düzeltilmesini söyleyerek, Belediye Park Bahçeler, Fen İşleri ve Sağlık İşleri Müdürlerini çağırarak bu konularda gerekli çalışmaların yapılmasını söyledi.

 

Ali Kemal Deveciler’le sohbet eden Danışmaz, Belediye Başkanlığının güzel olduğunu fakat İngilizce öğretmeni olmak istediğini belirtti. Ali Kemal Deveciler’de, Danışmaz ile aynı okulda okuduğunu söyleyerek Danışmaz’a derslerinde başarılar diledi. 

 

Atatürk’ün bu ulusal bayramı çocuklara armağan ettiğini belirtip, Danışmaz’ın bahtının açık olmasını dileyen Deveciler “İlerde umarım bu makamlarda kendisini görürüz, göreceğimize de inanıyorum” dedi.

 

Göksu Danışmaz ise “Bugün burada olduğum için çok mutluyum. Beni ağırlayan büyüklerime çok teşekkür ediyorum. Bayramımız kutlu olsun” dedi.

 

Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in kendisine hediye ve çiçek takdim ettiği Danışmaz, Okul Müdürü Sait Yılmaz ve Öğretmeniyle birlikte Başkanlık makam aracı ve özel makam şoförüyle birlikte okuluna gitti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ